Nám. Hrdinů 6, Krnov 79401
Petlachová Vlasta
Skvělý lékař,nejlepší z nejlepších,ochotný,empatický,vstřícný.Takových lékařů atˇje více.Velký profesionál se snahou pomoci pacientovi.Naprostá spokojenost,doporučuji.
J.Mrázková
Příjemý pan doktor, zákrok nebolestivý,rychlý, objednání na čas přesné.Nejde víc než tímto způsobem poděkovat.
kb
Je to zlatý člověk, příjemný k pacientům, profesionál a prostě jednička .Vše vysvětlí, je zodpovědný a obětavý.
Veronika J.
Pan Doktor je borec. I po neustálých návštěvách zubního jsem už byla bezradná a pan doktor mi velmi pomohl. Vše vysvětlí, poradí a hlavně se začne něco dít. Moc mu děkuji a je úžasný ????
• Odborný lékař ušní, nosní, krční • Bolesti dolní čelisti spojené s bolesti zubů •
T
tynachriss K.
Nejlepší z nejlepších,vřele doporučuji.Operoval mi karcinom na hlasivkách před dvaceti léty a i v olomouci na klinice ho profesor chválil,že práci odvedl perfektně.Celých dvacet let k němu chodím na kontroly a neměnila bych.
Kopec
Nejlepší z dosud poznaných lékařů,naprosto přesné určení problému,během několika dní jste bez potíží.Mohu za sebe jen doporučit!!!
Neznám lepšího ...
Super.Všem doporučuji!!!
Mohu všem jen doporučit.
Byl jsem velice spokojen. Velice dobrý specialista. Okamžitý účinnek předepsaných léků. Co jsem u něj vyléčil za pár dní, trvalo jiným měsíc.