Chirurgická ambulance

Chelčického 49/50, Písek

Nemocnice Písek

Karla Čapka 589, Písek

V ambulanci: přesná diagnóza, rychlé řešení, empatický přístup.
    V nemocnici: před operací podrobná konzultace postupu, po operaci trpělivé vysvětlení všech dotazů ke všemu potřebnému.

Z mého pohledu je MUDr. Kvasnička poctivý a klidný profesionál. V jedné větě
    vyjádří vše podstatné. Jestliže si pacient potřebuje popovídat o svém problému,
    ochotně se mu věnuje. Z jeho ordinace odcházím klidná.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

Skvělý přístup, vždy mi pan doktor Kvasnička vše srozumitelně vysvětlil, okamžitě jednal, žádné zbytečné protahování. Velmi milý a profesionální jak v nemocnici při operaci, tak ve své ordinaci. Za naši rodinu, Top chirurg.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

Pan doktor od doby,co má svoji soukromou praxi,se rapidně zhoršil!Jak přístupem k pacientovi,tak jeho oper.výsledky.Nepopírám,že kdysi,v dobách minulých,to byl dobrý a vyhledávaný lékař.Nyní,když zde v Písku není žádný jiný lékař,co by se zabýval varixy,tak je pochopitelné,že "dobrý"se bude zdát každému.Jeho ironický přístup mě velice zklamal.Toť můj názor.

• vstricny, pomuze

• Prima doktor, sympatický. Vyposlechne potíže, vyšetří, informuje o souvislostech s nálezem a doporučí další postup léčby. Sestra rovněž velmi fajn. Mohu jen doporučit. Mirek Sekal - Milevsko

• Pan doktor co se týče jeho chování k pacientovi se rapidně zhoršil.Vše vysvětlí v rychlosti anebo vůbec.Nepoučí a neřekne možná rizika,vše je pro něj banalitou.Začal být nesmírně ješitný a vztahovačný,takového ho neznám a dost mi to na něm mrzí,ale bohužel musím napsat,že tohoto lékaře už nedoporučuji!!

• příjemný, vše vysvětlí

• Bezva a vysvětlí vše co potřebujete.

• doporučuji