MDDr. Jakub Krieger

Mladá Vožice 1 adresa

Stomatologická ordinace Mladá Vožice

Plaňková 420, 391 43 Mladá Vožice, Mladá Vožice 391 43

• V

Přidávám se ke všem pozitivním recenzím. Přístup, bezbolestné ošetření, empatie, trpělivost, dobrá nálada, vtipkování, precizní práce. Díky za takové vynikající doktory.

• V

Pan doktor Krieger je velký odborník a perfektní lidský přístup mu není cizí.Byl jsem na štědrý den na pohotovosti v Táboře a měl štěstí že sloužil.Pomohl mi od bolestí a zachránil tak zbytek rodinných svátků.Je to velký kabrňák a vůbec to od něj nebolí.Škoda že nemohu být jeho pacientem.Ještě jednou vám moc děkuji pane doktore.

• jiné místo Jiný  •

• O

Pan Krieger velmi simpatický a takový lidský, je na něm vidět, že ho jeho práce baví. Řekl nám všechno potřebné velmi srozumitelně.

• Stomatologická ordinace Mladá Vožice Jiný  •

Pan doktor Krieger je zatím nejlepší stomatolog, kterého jsem poznala. Je to skutečný odborník, který ví co dělá a jeho cílem je pomoci vám a ne vás oškubat o co největší sumu. Jeho práce je precizní a bezbolestná, objednací doba je přesná a jeho přístup k pacientovi je otevřený a upřímný. Konkrétně jsem u něj absolvovala ošetření kořenových kanálků pod mikroskopem a i když jsem k němu přišla se značnou bolestí nervů, tak bylo ošetření bezbolestné a odcházela jsem spokojená.

• Stomatologická ordinace Mladá Vožice Jiný  •

• Zažil jsem už mnoho zubních lékařů. Jakub Krieger je bezesporu jedním z mladých zubních lékařů, kvůli kterým se přestanete obávat zubního ošetření. Nemohl jsem neslyšet slova chvály i od dalších pacientů v čekárně. Přestože je poměrně dost vytížen, vždy si najde čas na konzultaci, radu či edukaci pacienta. Každý krok vysvětlí, vtáhne vás do děje a můžete se tak přímo podílet na vaší terapii. O obor se aktivně zajímá a je v něm vidět značný potenciál. Spolu s paní doktorkou vytváří v ordinaci pohodovou atmosféru. Jsem rád, že jsme se i s celou rodinou stali jeho pacienty. Libor Kokšal, Podlesí.