Palackého 24, Jablonec nad Nisou 46601
Lukáš Šefr
PAN doktor. Člověk s empatií, odbornými znalostmi trpělivostí a účinnou léčbou.Formát chlap.
• Odborný interní a rehabilitační lékař • Jiný •
Jane Kobrová
Pan primář Ivo Jorg je velice milý,vstřícný,hodný a laskavý ,ochotný lékař v kteroukoli hodinu vyšetří řádně pacienta stále s milou náladou,jsme celá rodina spokojena, my mu věříme....děkujeme za tak výborného lékaře . Kobrovi
• Odborný interní a rehabilitační lékař • nemoc manžela •
romana.secka
Velice si vážím, pana doktora Jörga. Je to slušný člověk se srdíčkem na svém místě. Pro pacienty udělá maximum, má lidský přístup . Děkuji , že jste
Klára
Naprosto úžasný pan doktor po stránce odborné i lidské. Jeho péče i přístup ke mně jako pacientce byly vždy dokonalé. Velmi si ho vážím, kéž by takových lékařů bylo co nejvíce.
• jiné místo • •
R.Úlehla
Velice děkuji panu primáři Jorgovi, který mi velmi pomohl ve chvíli, kdy jsem se nacházela v kritickém zdravotním stavu. Na jeho odborný a lidský přístup nikdy nezapomenu a jsem mu velice vděčná, že mne zachránil od nejhoršího co mohlo nastat. Budu vždy k němu vzhlížet s úctou a vděčností. H. Levá, Liberec
• Odborný interní a rehabilitační lékař • zánět žlučníku •
kadlecotto
velmi dobrý lékař
Pan Primár z velkým P a hňeď 2x .Klobúk dolu pred takým človekom.
Ducháček Zdeněk.
Velice dobrý pan doktor s krásným přístupem k pacientům! A dovoluji si tvrdit že je velice dobrý diagnostik, mám zkušenost.
Ř
Řehoř Josef 1968
Prvotřídní přístup ,byl jsem hospitalizován s rozpadovým zápalem plic na jip interně v JBC,Přijel jsem do nemocnice za pět minut dvanáct s teplotou,cukrem 25,5,během tří dnů na JIP a následnýcch 6 dnů na pokoji mě zde dali dohromady a moc mi pomohli .Za vše moc děkuji p.primáři Jorgovi,mudr.Vackovi,mudr.Hášové a všem sestřičkám jak na JIP tak i o patro níž na interně. Ještě jednou s úctou všem moc děkuji.
Vždy byl velmi slušný, příjemný a o pacienta se zajímal. Chování k pacientovi, který se se svou nemocí nachází v nové situaci a je daleko citlivější, považuji za velmi důležité. Pan primář se vždy snažil pacientovi tuto situaci ulehčit a choval se k němu hezky.