Tyršova 291, Jeseník 79001
Místo řešení mých potíží a navržení dalšího vyšetřní Vás tento pan doktor pošle domů se slovy "nebojte, na to si zvyknete".. Rozhodně nedoporučuji, se vším je za 2 minuty hotový a o pečlivosti nemůže být vůbec řeč. Za mne velké zklamání. Smutné na tom je, že toto rád říká i ostatním pacienům.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nemohl jsem pro značné bolesti otočit hlavu nahoru.Po různých rehabilitacích,masážích,elekrice atd jsem byl poslan k Mudr.Elsnerovi.Léčil mně asi 3 měsíce.Stále říkal že se to brzy zlepší.Trpěl jsem a čekal.Pak mě poradil jeden známý ať to zkusím na Hradisku./Nemocnice v Olomouci/Zavolal jsem tam pozvali mně na vyšetření.Za týden jsem byl hospitalizován.A za 10dní bylo po bolesti a za 14 dní jsem byl propuštěn bez potíží.Je to již několik let a hlavou točím bez problémů jako sova.Ale to je puze moje zkušenost,podle toho nemohu ohodnotit jestli je celkově dobrý nebo špatný lékař.
S panem doktorem jsem velmi spokojen.Používá moderní metody léčby, je spolehlivý,odborník,vřele doporučuji. Profesionální přístup , problémy řeší uvážlivě,vždy nabídne více alternativ.
Velmi neempatický přístup k pacientovi. Také nemá snahu pomoci. Řekl,že mi nemůže pomoci,když jsem měla nesnesitelné bolesti v páteři a ochrnutou nohu.Tak jsem odjela do krajského města,kde mi zjistili výhřez meziobratlové plotýnky. Poslali mě okamžitě do lázní Darkov,kde mi pomohli.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Precizní, pečlivý diagnostik, výborná komunikace s pacientem a odborné znalosti na nejlepší úrovni.