č.d. 144, Nasavrky 53825
Sestřička i paní doktorka jsou hodné a vstřícné, když jste objednána, tak nečekáte v čekárně ani 10 minut. Vše je rychlé a srozumitelné.
• Sam. ordinace PL - gynekologa • Jiný •
monina
Vím že u nás existují dobří doktoři, ale tato paní doktorka k nim rozhodně nepatří. Bohužel nepozná ve 12 t.t že embryo už je 3 týdny mrtvé a v klidu vás pošle domů s tím že je vše v pořádku, že ozvy nenašla jen díky tomu že je embryo někde v rohu dělohy. O vyšetření gravidní ženy s vyšším rizikem onemocnění štítné žlázy asi paní doktorka taky nic neví. Tuto paní doktorku opravdu nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S.O.
S paní doktorkou nemám vůbec dobré zkušenosti.Když jsem k pani doktorce začala chodit a neměla jsem žádné zdravotní problémy,tak to šlo až na to dlouhé čekání v čekárně,když ordinovala a nebo zjištění,že jsem objednána a ona neordinuje.Pak jse měla problém otěhotnět a pani doktorka mi předepsala lék utrogestan a měla jsem si měřit bazální teplotu.Kdyz se pořád nic nedělo,rozhodla jsem se přejít k jinému lékaři a tam jsem se cítila jak na jiném světě hned při první návštěvě.Doktor mi oznámil,že měřeni bazální teploty je z roku raz dva a není k ničemu,navic utrogestan mi pani doktorka předepsala brát v dny,kdy by se vůbec brát neměl,protože brát ho v plodné dny,kdy působí jako antikoncepce,pro léčbu neplodnosti asi nebylo to nej.Brala jsem ho tak víc jak půl roku a byl to úplně zabitý čas,navíc jsem nebyla jediná kterou pani doktorka pri nezdarech otěhotnět takto léčila.Teď už těhotná konečně jsem,zásluhou jiného lékaře.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
...
Paní doktorka je moc hodná člověk se jí může svěřit se vším, ovšem to nekonečné čekání v kabince než paní doktorka dotelefonuje je šílené. Jinak jsem spokojená.
I
ilona
Milá doktorka, sestra taky. ale zejména mladé pacientky může překvapit dost hrubý přístup.