Mgr. Iva Bajtlerová

Logoped Více

Poděbrady 1 adresa

objednávky termínů - rezervační systém online na www.canitera.cz

cAnitera - Klinická logopedie

Husova 24, Poděbrady 290 01

• S

Po vyzkoušení X logopedů ,jsme naši paní Mgr .Bajtlerovou je to kouzelnice ,pro syna logopedie se stala zábavou ,vždy dokázala syna zaujmout a pomoc mu . Dala bych 100hvezdiček ale i tak by bylo málo .Moc děkujeme za péči a za kouzla který umíte jen vy .

• cAnitera - Klinická logopedie Jiný  •

• Mám dvě děti k paní logopedce chodím již několik let postupně s oběma dětmi vždy nám pomohla a poradila jak postupovat, vřele ji všem doporučuji

• Paní Bajtlerová je opravdu úúúúžasná, je to kapacita, človíček na svém místě!!! Jezdíme se synem k ní, i do logoped. stacionáře a mohu jen a jen vřele chválit, doporučit.Syn má vývojovou dysfázii s elektivní multismem - ale tam ho krásně vedou a syn tam velmi rád chodí. Paní doktorce a i její kolegyni mocinky děkujeme, hrozně moc pro nás znamenají! Klobouk dolu před nimi.

Pani Bajtlerova je nejlepší logopedka se synem k ní chodim už 4 roky a jsou vidět velké pokroky.Velmi chválim

K paní Bajtlerové jsme chodili velmi často, velice příjemná a milá, umí to s dětmi, propagovala hru s naukou. Mám na ni velmí dobrý názor. Moc děkuji.