Purkyňova 1849, Česká Lípa 47001
I
I.r
Dnezka jsem byla u paní doktorky a vše úplně ok nebojte se a neposlouchejte řeči co kdo kde říká každý to má jinak já jsem stoprocentně spokojená se vším i
Jan Jaroš
Absolvoval jsem u paní doktorky kolonoskopické vyšetření. Bylo provedeno profesionálně včetně navržení postupu řešení nálezu. Oceňuji vstřícnost, profesionalitu a zejména pak trpělivost v jednání s pacienty.
Alena
Už nikdy v životě k této doktorce nejdu. Doktorka by se měla rozloučit se svojí praxí a přenechat ji doktorům, kteří doktoři opravdu jsou. Doktorka ví všechno nejlíp arogantni přístup chytrá až na měsíc, že mám jíst přeci zdravě, když mám dvě malé děti. Po návštěvě kliniky v Mladé Boleslavi jsem dostala nové léky a do měsíce mi bylo dobre, kde mi vše bylo vysvětleno a sdělili mi že se k této doktorce vracet již nemám, pokud chci být zdravá. Prostě hrozné a to je jen má zkušenost zla začínám to slýchat od více lidí. Lituji každého kdo k ní musí jít.
• Odborný interní lékař+gastroenterolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
J.Fadrhoncova
Paní doktorka moc příjemná, sestřička také.Hodně jsem se bála ,ale sestřička mě uklidnila a dala jsem vyšetření bez uspání.Dekuji
I
Ing. Radka Jechová
Arogantní nepříjemný personál. Při kolonoskopickém vyšetření mi nebyl podám #### i když to zprávy píší. Zákrok byl tak velmi bolestivý. Otřesný zážitek!
E
E.J.
Ne každý lékař dokáže tak rychle rozptýlit obavy už během prvního vyšetření (4.5.) jako p. doktorka.
Je přímá, empatická, doporučí nejrychlejší cestu k uzdravení. Jedním slovem - příjemná.• Odborný interní lékař+gastroenterolog • Jiný •
Marcela
Byla jsem na vyšetření koloskopie,paní doktorka i sestřička byli moc příjemné Zákrok byl v pohodě. Doporučuji .
Slavomír F.
Vůbec jsem nebyl upozorněn že zákrok můze být tak bolestivý(kolonoskopie).Na letáčku který dostanete k přečtení je to popsáno jako lehce nepohodlné ale opak byl pravdou. Přestože jsem dostal nějakou injekci (asi placebo) byl to pro mne ten nejhorší zážitek v mém životě bez možnosti obrany. Nejhorší na tom asi je si svou zkušenost nenechám jen pro sebe což může odradit potencionální pacienty. Jinak přijetí se mi dostalo dobré a včasné .Po zákroku jenom nashledanou a další prosím. Takže příště, pokud nějaké nastane, pouze s uspáním.
Stefan Borkesz
Byl jsem u paní doktorky poprvé a více mě tam neuvidí. Byl jsem na konoloskopii,bolest i při podání injekce. Přístup špatný od paní doktorky tak od sestřičky. Nechápu jak ji někdo může doporučovat. Půl hodiny vyšetření, půl hodiny hrůzy. Tuto doktorku už nikdy. Rozhodně nedoporučuji!!!
Alena. D.
K paní doktorce chodím pár let, podstoupila jsem jak vyšetření žaludku, tak i vyšetření střev. Přístup sestřičky i paní doktorky je profesionální a hlavně lidský. Jsou obě úžasné. Doporučuji
• Odborný interní lékař+gastroenterolog • Jiný •
Upravit nebo spravovat profil- Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v České Lípě
- Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v České Lípě
- Internisté s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v České Lípě