Helena Vencourová

Neurolog · Více

Nymburk 1 adresa

Neurologická ambulance

Okružní 2160, Nymburk 28802

Tak názor na tuhle paní Dr je z mé zkušenosti též negativní ,arogantní slušného vychování nemá ,já osobně paní doktorku opravdu nedoporučuji raději si najdete jinou ,která má slušné chování a úctu k pacientovi žít vše co bych mohla napsat

• Neurologická ambulance Jiný  •

Pokud Vám lékař po vyšetření řekne:
    "Kdo by chtěl takovéhle tělo, v tomto věku operovat", a tím jeho zájem o pacienta končí, rozhodně v něj ztratíte důvěru. Jednalo se o vyšetření z důvodu bolesti zad mé mamiky. Paní doktorka zapomíná, že i ona bude jednou ve věku, kdy bude potřeboval lékařskou pomoc.

• Neurologická ambulance Jiný  •

Měla jsem díky přistupu paní doktorky pocit, že ji obtěžuji a že ji moje potíže nezajímají. co se léků týče, tak mi bylo sděleno, že mám brát jaký chci-od ní, od lékaře, ..to je jí jedno a s takovým přístupem proběhlo celé vyšetření. Nikdy více.

• Neurologická ambulance Jiný  •

Před týdnem jsem byl vyšetřen na neurologické linice VFN (akutní ambulance) se závěrem "nelze vyloučit RIND" a doporučením trvalého ambulantního sledování neurologem v místě bydliště. Paní doktorkou mi bylo i přes sdělení, že se stále necítím být v pořádku odpovězeno ať chodím tam, kde se záležitost řeší. Takže jako nymburák budu muset jezdit do Prahy...

• Neurologická ambulance Jiný  •

• Paní doktorka naprosto postrádá lidský přístup, s akutní bolestí zad mě informovala, že tady nejsem v Lourdech (městečko zázračného léčení) a že dělám něco špatně, když mě ty záda bolí. Dala mi prášky a poslala na rehabilitace u její kamarádky v lázních Nymburk, které jsem si doplácela, tím jsem se stala vyléčenou. Hledám jiného doktora.

• Paní doktorka je profesionální, věcná se skutečným zájmem pomoci. Při mé první návštěvě mě podrobně vyšetřila a snažila se odhalit podstatu problému. A i když nemusela vyšla mi vstříc s objednáním na následné zobrazovací vyšetření a pomohla mi i zajistit výsledky ještě v ten den. Rád bych jí tímto poděkoval. Stejně oceňuji i sestřičku, která jak už tu někdo psal strčí do kapsy leckterou o generaci mladší kolegyni. Petr Klouček.

Paní doktorka mi zjistila,že mám velký veřez plotýnky,řekla mi,že se diví,že ještě chodím a nic semnou neudělala...Nenapsala mi žádné prášky,prostě vůbec nic a za měsíc mě objednala zas na kontrolu...Tak nevím jestli je tohle normální...Když se tak divila,tak proč mě rovnou neposlala na operaci a nebo tak něco???Teď sedím doma,nemůžu se skoro ani hnout,prášky co mi napsala poprvé už nezabírají,nezabírá ani ibalgin,mám 2 děti,jedno roční,které ještě nechodí a 5tiletou....Takže si hledám nového doktora,protože tohle není normální..

Z mé malé zkušenosti (bolesti zad) usuzuji lékařku jako profesionální a důslednou. Jako člověk mě vůbec neoslovila, takový ten "lidský" přístup mi u ní chyběl.

Mohu jen doporučit!! Paní doktorka mi byla doporučena mou obvodní lékařkou, měla jsem velké bolesti. Po vyšetření a aplikování rehabilitace je mi mnohem lépe. Paní doktorka je skutečně výborná lékařka a mohu ji vřele doporučit. S tak milým přístupem k pacientovi se tak často nesetkáváme a to jak ze strany lékaře tak i sestřičky. Moc Vám oboum děkuji

• Velmi příjemný přístup jak paní doktorky, tak sestřičky, přestože jsem nebyl objednán. Snaha detailně probrat potíže a pomoci.