ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s.

Masarykova 92, Ústí Nad Labem-Město, Ústí nad Labem 400 01

• PANÍ doktorka je opravdu nad luxus. Paní sestřička by však nemusela být tak nepříjemná.

• Pokud budu hodnotit práci paní doktorky, tak musím řici jen samé nej.

• Vynikající paní doktorka , odbornice ,pečlivá. Ještě jsem se s takovou paní doktorkou nesetkala.

• V současné době je ale průšvih s dlouhou čekací dobou na ošetření - až několik hodin, protože paní doktorka pracuje za 3 lékaře a převzala i jejich pacienty.
    Nevím, jak dlouho to nejen ona, ale i sestřička můžou vydžet ? Zatím se to ale nepodepsalo na kvalitě vyšetření, zapúlať Bůh ! Ale jsou to také jen lidi.....

• I

Pečlivá,důsledná.

• B

Paní doktorka je velmi pečlivá,zodpovědná,vše dobře vysvětlí a o své pacienty se stará velmi dobře.Její pacientkou jsem už 6 let,nikdy neodmítla,pomůže i psychycky.

• D

Pani doktorka je velice pecliva,starostliva a zodpovedna k pacientovi.Vzdy vse vysvetli a poradi.

• A

Paní doktorka je velmi pečlivá,zodpovědná,vše dobře vysvětlí a o své pacienty se stará velmi dobře.Její pacientkou jsem už 18 let,nikdy neodmítla,pomůže i psychycky.

opravdu profesionální přístup k pacientovi.

• Paní doktorka s velkým D. Pečlivá, až přepečlivá, milá, vše podrobně vysvětlí- má opravdový zájem o pacienty. Se sestřičkou tvoří dobrý tým.