Zámecká 239, Náchod 54701
4 názory
Martina
S malým batoletem jsme byli objednaní několik měsíců dopředu, jako první v pořadí.
Ovšem v den kontroly už v ordinaci měla paní doktorka přes hodinu penzistu mimo objednání a pak si do ordinace vzala Ukrajinskou rodinu, špatně si rozuměli.
Takže čekat tři hodiny na ,,vyšetření" na pár minut..
Naštěstí, že mé dítě je v pořádku a už nikdy více tam.• Sam. ord. lékaře spec. - nervové • Jiný •
J.B.
Při čtení žádanky si povzdychla " ach jo". Staré zkostnatělá struktura bez snahy pomoci.
• Sam. ord. lékaře spec. - nervové • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
B.J.
Paní doktorce Lukášové vlastně děkuji za záchranu mojí dcery,protože jediná věděla,co jí je a hlavně co se děje..Dcera měla v hlavě velký nádor,který se opřel o celý nervový systém.Byla pohotová,příjemná,skvělá a hned reagovala,byli jsme hned objednaný na CT a operaci...Chodíme k ní jednou za půl roku a nemůžu si stěžovat na špatné chování doktorky ani sestřičky.Moje dcera je skoro čtyři roky po operaci,má sice ještě problémy s chůzí,ale "ŽIJE"...Velký dík i Hradecké dětské neurochirurgii..
Aneta K.
Spokojenost