přijímá nové pacienty

Psycholog Více

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo

Doudlevecká 26, 301 00

Od 20.10. bych měl být k dispozici na nové adrese a to Doudlevecká 26. Budu vás ještě informovat o novinkách spojené se stěhování a informací ohledně umístění kanceláře. Budu se na vás na novém místě těšiti :)

06/10/2025

Jmenuji se Helena Kdolská a je mi 31 let. Aktuálně pracuji převážně s dospívající a dospělou klientelou ve své soukromé praxi a to formou individuálních konzultací. Po mých zkušenostech ve školství jsem došlo k tomu, že mi taková práce dává největší smysl a to v podobě vytvoření bezpečného prostoru pro klienta, kde může mluvit o čemkoliv. Ráda bych se po dokončení terapeutického výcviku věnovala psychoterapii.

webové stránky: www.psycholog-kdolska.cz

Můj přístup
Je pro mne důležitý respekt ke klientovi a jeho potřebám. Nebráním se ani tvořivému přístupu a případně dalším alternativním technikám. Věřím, že každý z nás jsem v něčem jedineční a proto je i pro mě důležité respektovat klienta a jeho vlastní pohled na svět. Během svých sezení poskytuji prostor a přináším další podněty k zamyšlení se nad svými obtížemi, ale také bezpečný prostor pro sdílení svých obtíží. Každý máme svou cestu, jak se s obtížemi vyrovnat. Dovolte mi, abych vám pomohla najít tu vaši vlastní.
Dosavadní zkušenosti
Aktuálně jsem frekventant ve výcviku se zaměření na Psychoanalýzu v Opočně od IAP - Institut aplikované psychoanalýzy. Dále jsem absolvovala kurz krizové intervence. Již 6 let od vysokoškolských studií se věnuje práci dětem se vzdělávacími potřebami, patří mezi ně i roční práce s dětmi s poruchou autistického spektra, dětí se sluchovými znevýhodněním a logopedickými vady, v poslední době jsem se věnovala i dětem s poruchami chování a adolescentům.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Psychoanalýza

Od 1 000 Kč

• Konzultace online

• On-line konzultace

1 000 Kč

Děkuji za Vaši radu a Váš čas . Sezení bylo moc příjemný, úžasný přístup k lidem .

• Psycholog Kdolská psychologické poradenství  •

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji za zpětnou vazbu. Ať se vám daří.

Moc příjemná návštěva, v příjemném prostředí. Těším se na další

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji, vážím si toho že jste se cítil dobře a i se těšíte na další sezení :)

• I

Dcera je po první návštěvě spokojena, zda se více v pohodě

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji za zpětnou vazbu a doufám, že se nám i nadále bude dařit. :)

• T

Pokud hledate nekoho kdo vam bude rozumet, bude nad vecmi premyslet a bude si i ty veci pamatovat, pani Kdolska je ten pravy clovek.

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji, jsem ráda že jste se slyšel vyslechnut :)

• T

Moc se mi líbil přístup, p.doktorka je velmi ochotná a lidská.

Mgr. Helena Kdolská

Jsem ráda, že vám můj přístup vyhovoval a děkuji za pěkná slova :) (Bohužel ne doktor ale magistra. Ale to je v pořádku :))

• Z

Mám jen ty nejlepší zkušenosti. Docházím k paní Kdolské už několik týdnů. Terapie je vedená citlivě a empaticky, vždy odcházím s klidnější hlavou, srdcem a se zdravou motivací do dalších dní. Díky za to!

• Psycholog Mgr. Helena Kdolská psychologické poradenství  •

Mgr. Helena Kdolská

To já děkuji za zpětnou vazbu a jsem ráda, že vám terapie toto dává :)

• Š

Přijemné vystupování i prostředí. Rychlé nabídnutí termínu.

To mě těší :)

Velmi milý a vstřícný přístup, byla jsem spokojená.

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji vám za milá slova :)

Pani skvělá pokec užasnej Káva a lidskej přístup až budu chtít zas pokecat určitě zajdu zase k paní

• Psycholog Mgr. Helena Kdolská psychologické poradenství  •

Děkuji moc :)

• O

Příjemné prostředí, ve kterém se budete cítit skvěle. Psycholožka mi pomáhá se svými životními traumaty a jsem s její pomocí velice spokojena.

Mgr. Helena Kdolská

Děkuji moc za zpětnou vazbu :)