Konzultace online
V tomto případě online převodem.
Platbu prosím předem.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Psychologické poradenství • 800 Kč
Krizová intervence • 800 Kč
On-line konzultace • 500 Kč +2 Více
Psychoedukace • 800 Kč
Relaxace • 800 Kč
O mně
Jmenuji se Helena Kdolská a je mi 29 let. Již od studií se věnuji práci s dětmi a dospívajícími a v poslední době taky s dospělými osobami. Aktuálně p...
Ukončené školy
- Univerzita Karlova - Mgr. Psychologie (Ukončena v roce 2021)
- Započatý Psychoterapeutický výcvik - Komplexní výcvik ve skupinové psychoanalytické psychoterapii od Instutut Aplikované psychoanalýzy v Opočně
Specializace
500 Kč
Psychoedukace
Relaxace
Jindřiška
Velmi milý a vstřícný přístup, byla jsem spokojená.
J.Z
Pani skvělá pokec užasnej Káva a lidskej přístup až budu chtít zas pokecat určitě zajdu zase k paní
O. B.
Příjemné prostředí, ve kterém se budete cítit skvěle. Psycholožka mi pomáhá se svými životními traumaty a jsem s její pomocí velice spokojena.
O mně
Ukončené školy
- Univerzita Karlova - Mgr. Psychologie (Ukončena v roce 2021)
Specializace
- psychoanalýza