MUDr. Helena Járová

Praktický lékař · Více

Kaplice 1 adresa

Ordinace lékaře pro dospělé

Gen. Fanty 25, Kaplice 38241

Paní doktorka je dochvilná asi jako 5lete dítě ... ordinační hodiny vůbec neřeší. a absolutně mě dostalo když u mé maminky nepoznala ani infarkt a se slovy to mate jen z nervu to nic není musíte odpočívat ji poslala domu .. a když sem mamku poslala rovnou ke kardiologovi tak okamžitě musela do nemocnice na operaci ... a nakonec jí zjistili 3 přechozené infarkty které paní doktorka pokládala za cosi z nervu!

Dobrý den, s paní doktor Járovou jsem velmi spokojená a delší doba čekání snad také o něčem svědčí-komu se to nelíbí,ať jde jinam. Kromě toho tato lékařka ordinuje ještě v Besednici .Jak má např.stihnout ordinač. dobu v Kaplici,pokud se sejde více pacientů a do toho by někdo potřeboval ošetřit úraz- v Besednici. To má potom po pozdním příjezdu do Kaplice každému vysvětlovat kde byla a co tam dělala? Dr. Járovou jsem jednou volala ke své dceři,která byla v ohrožení života - v čekárně plno lidí,také možná nadávali--to vše kvůli jednomu zde jmenovanému ( a nechápu proč vychvalovanému lékaři ,který byl u dcery jako první a byl tak ožralý,že místo záchranky volalal mě - mámu) Nesmírně si p. dr. Járové vážím a proto jsme si ji zvolili jako svého rodinného lékaře,plně jí důvěřujeme a patří jí za její ochotu jeden velký dík. Jana

Šílenost tahle doktorka! Čeká tam člověk snad 4 hodiny, sestra je někdy milá. Ale doktorka... Hrůza, strašně náladový člověk a myslím, že tedy když jí nebaví práce s nemocnými lidmi tak ať to prostě nedělá! Mám z ní opravdu hrozný pocit, nechodím k lékaři často, ale když tam jdu tak to tedy stojí za to. Nejradši bych přešla k jinému lékaři!

Jsem spokojen s peci doktorky Jarove, je pravda ze se zde dyl ceka, ale u jakeho lekare se dnes nestoji fronta (napr. hirurgie). Co se tyce kvality leceni nemohu si vubec stezovat. Jsem nad miru spokojen.

Když se k ní chcete objednat na preventivní prohlídku, sestra vám sdělí, my tohle neděláme...
    Skoro všude jinde u jiných doktorů je to běžný postup, ale tady to zatím neexistuje. Katastrofa, nemám čas vysedávat tam půl dne. Chci se domluvit na určitý čas, asi změním doktora.
    Jinak u preventivní prohlídky se neplatí žádný poplatek, tak proto mě asi sestra nechtěla objednat. Nakonec se ještě zeptá: "vy u nás máte kartu", tak to už je vrchol všeho:-(
    Bohužel, ještě že tam nechodím často...

Je známo, že je pani doktorka náladová - a tomu se ani nedivím, při své práci kdo by nebyl, měla by být asi více empatická, ale má zkušenost je velmi dobrá. Jako s lékařem jsem s ní byla velice spokojená.

Je pravda, že to čekání je o nervy. Hrůza!!! Ale jako doktorka nemá chybu, důkladně probere váš problém a hledá chybu a nejlepší rešení, tak aby to co nejméně uškodilo vašemu organismu. No a sestra, to je péro!!

Má rychlý pořadníkový odbavovací systém a zatím mě vždy vyléčila a sestra je taky moc milá a příjemná, ale jak na koho:-) Nevýhoda: příliš mnoho pacientů a hnusně vypadající čekárna se starým vybavením.