MUDr. Hana Pekárková

Revmatolog · Více

Ústí nad Orlicí 1 adresa

Sam.ord. lékaře spec. - revmatologie

Dělnická 219, Ústí nad Orlicí 56201

• P.Doktorka mé zachránila život bylo pro mne moc důležité pracovat a vydělat peníze pro rodinu.Chodím k ni přes 10 let a jsem spokojena DOPORUČUJI.Sestřička je moc milá a vždycky se těším na návštěvu.

• Mé doložitelné zkušenosti s touto lékařkou jsou velmi negativní a nedoporučuji ji navštívit zejména s podezřením na chorobu SLE.Mne posílala zbytečně k dalším specialistům, tvrdila mi nepravdy a uraženě odmítla odborníky stanovený a především směrodatný způsob diagnostiky, který jsem si po první prokázané nepravdě stáhl z internetu a nabídl jí ho k nahlédnutí. Místo toho mi tvrdila další nepravdivou věc a poslala mne navíc na zbytečnou biopsii, která se mi vinou chirurga hojila (rána na tři stehy)déle než měsíc.

• Paní doktorka i sestřička jsou velmi profesionální a vždy se snaží ochotně pomoci.

• N

K paní doktorce jezdím už 3 roky.Jsem spokojená s jejím přístupem k pacientovi, poslala mě i na rentgen( patní ostruha) a předepsala rehabilitaci, když jsem se toho nedočkala u ortopéda.Rehabilitace naštěstí pomohla - díky.Po prodělané tromboze mě doporučila na hematologii na podrobnější vyšetření krve - zkrátka na pacienta hledí nejen ze svého oboru.Díky

• V

Po odborné stránce je vynikající, má přehled o novinkách v oboru, ale poněkud opatrná při aplikování nových léčiv. Vřele doporučuji!