Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Veronika
K paní doktorce jsem chodila od mala a vždy byla celkem příjemná, než jsem přišla s rozšířeným atopickým ekzémem po celém těle. Nejdříve mi prohlédla obličej se slovy: Co jste dělala?? a poté jsem se u ní léčila půl roku s nulovým výsledkem. Po přechodu k jiné doktorce se do týdne můj stav výrazně zlepšil.
~
Paní doktorka je příjemná, má pověst profesionálky. Ale já ji doporučit nemohu. Až po té, co jsem změnil lékaře byl můj zdravotní problém vyřešen okamžitě.
Katastrofální je i zázemí ordinace. Zouvání a chůze na boso nebo dokonce v "erárních" přezůvkách v ordinace kožaře mě fascinuje. Stejně tak úplná ignorace soukromí ze strany setry.
~
Jsem pacientkou paní doktorky už 2 roky, jsem velice spokojená, můj problém je průběžně a zdárně řešen. Velmi oceňuji přístup a zájem o pacienta a jeho problém.Velice milé, vstřícné a ohleduplné jednání, kdy má pacient pocit, že je tu lékař, který mu naslouchá a dělá vše, aby mu pomohl, Léčebným postupem i vlídným slovem.To se cení. Děkuji Machová
~
S paní doktorkou a sestrou jsem velice spokojená, takových lékařů kdyby bylo více....
~
S paní doktorkou jsem spokojená, vždy, když mám nějaký problém, poradí, pomůže, je to lékař na svém místě. Všem vřele doporučuji.
~
K paní doktorce jsem chodila dřív a opravdu mi nevyhovovala. Byla sice příjemná, ale moje akné po celou dobu chození k ní (cca tři roky) zůstávalo v nezměněné podobě, jakmile jsem přešla k Mudr. Fikrlové do Plzně najednou to šlo rychle. Mudr. Lindovská mi sice napsala nejúčinější preparát na trhu ale zapomněla k léčbě dodat spoustu detailů, takže efekt byl nulový. Navíc jsem k ní chodila s névy (pihy), mám jich opravdu hodně, některé mi nechala vyndat, nicméně moje nová paní doktroka vlastní dermatoskop a tak nejsem samá jizva jako kdybych chodila dál k paní Lindovské.
Proste fajn doktorka mila ,hodna a hlavne vi co clovek potrebuje kdyz za ni nekdoZu zajde
~
Nikdy nebyl zadny problem, pani doktorka je vstricna, rada pomuze a poradi. Sestricka prijemna a vzdy me nekam "soupla", ikdyz jsem nebyl objednan:)
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.