Kaštanová 268, Třinec 73961
R
Rodič pacienta
Paní psycholožka nám vůbec neřekla názor na to, co by mohlo být s naším dítětem. Musíme tudíž navštívit jiného psychologa.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
nanys
Moc přijemná a taky krásná žena.Byly to asi jedny z nejpříjemnějších testu co jsem zažil.t.J.N
martina
užasná paní doporučuji všem
Petra
Na svůj věk je odborně na výsoké úrovni-už na prvním pohovoru jde vycítit jeji výsoký stůpeň erudice a zkušeností.Soudím tak ze srovnání s jinými psychology,které jsem se svou dcerou byla nucena navštěvovat.Rozhovor s ní byl a je vždy racionálním vyhodnocením i pro mne neradostných skutečností a hlavně doporučením postupů vedoucích k nápravě pro mne tak bolestivého stavu mé dcery.
Petra
Je na svůj věk odborně na vysoké úrovni.Dovedla mi uspokojivě vysvětlit příčiny problémů mé dcery a poradit jak nově ji organizovat život.To jsem u minulého psychologa postradala.
Hruza.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Myslím si,že to tady píše ten její bývalý ex...
Jako lékařka je skvělá.• • •
profesionální, lidská. Pomohla mně i dětem! Denisa J.
nevím, kdo z vás s ní řešil jaký problém, ale já na tom nebyla vůbec dobře, když jsem k ní přišla a jeden z mých problémů byla absolutní nedůvěra k lidem, hlavně chlapům apod, hlavně strach z nevěry od protějšku. a co mi na to řekla ona? že je přece normální, že si jsou lidi nevěrní, že je to v pořádku, že to vztahu jen pomůže.. a že nemůžu počítat s tím, že by mi někdo věrný byl a že každý lže, že je to taky v pořádku.. no je to její názor, ale opravdu mi tím nepomohla..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
No a zrovna na názor takových, co tady píšou nějaké bludy ze soukromí této psycholožky, budu brátohledy. "To tedy jo". Evidentně jsou to právě psychopati, kteří nezvládají svůj život a mají potřebu to házet na druhé a budou tady proto vytahovat její soukromí. Nebo, že by její kvalitu určoval její ex...? To sem zřejmě píše právě její ex sám. A bude to asi naprostý debil. Mě absolutně nezajímá, že bývalý této mladé dámy je úžasný a ona je v soukromí kdoví jaká. Pro mě je podstatné, že mi tato dáma dodala odvahy, ukázala cestu a možnosti řešení. Nikdovám vaše problémy nevyřeší, vy chytráci, co píšete, že vám nepomohla.. Já děkuji za lidi, jako je paní psycholožka, neb je opravdu profesionálka. Byla jsem spokojená. Děkuji, Zuzana