Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Kristina
Chodím k Dr. Kaplanovi od svých 15 let a jsem nadmíru spokojená. Nikdy jsem s ním neměla neshody, problémy a vždy mi pomohl. Já sama za sebe mohu Mudr. Kaplana vřele doporučit.
Rychnov n k
Pan Kaplan je velmi vstřícný až někdy nepříjemně žoviální, dokud s ním pacientka souhlasí. Pakliže máte jiný názor, je schopen vyhrožovat, křičet na ženu před zbytkem čekárny či vyhodit ji z ordinace. Je autoritativní, když přijde nějaký problém, skoro nic nevysvětlí, ale narve Vám letáky k přípravkům, které asi distribuuje nebo co.
K péči při těhotenství škoda mluvit. Stále straší potratem. Velmi stresující.
V čekárně nevypnutelná debilní tv s programem z reklam.
~
Pana doktora nedporučuji. Jsem těhotná 6tý měsíc a mám problémy s nevolnostmi a kolapsem, bohužel mi pan doktor neustále tvrdí, že jsem naprosto v pořádku a své komplikace si vymýšlím abych dostala neschopenku. Několikrát jsem zkolabovala v autě(jako řidič) a omdlévám i v klidu doma. A stále zvracím. Půl roku mu opakuji, že je mi zle a on mi to půl roku vyvrací, po svém posledním kolapsu jsem se rozhodla,že gynekologa vyměním.
~
Mám za to že p. Kaplnovi ujel takříkajíc vlak. Jeho názory a metody aktuální před lety jsou již dnes poněkud zastaralé. Dokud se nevyskatne problém je vcelku milý, pokud se tedy trefíte do jeho nálad , ale jak má řešit nějaký problé stane se zněj nevrlý bručoun který nepřipouští jiný názor. Bohužel již na tento jeho přístup pár pacientek a co je nejhorší i miminek zle doplatilo.
Doporučuji si na něj dát velký pozor a nenechat se odněj uchácholit jeho bagatelizováním problémů.ote
~
Po patnáctileté zkušenosti opravdu děkuji za všechny rady a pomoc, a pana doktora vřele doporučuji.(Tři těhotenství a vše ostatní super)
EK
příjemný, mily, ohleduplný, vstřícný. Nedělá mu problém vše vysvětlit. Jsem s ním naprosto spokojena
Prvorodička
po přečtení příspěvků jsem se rozhodla, že taky s jedním přispěji. Jsem poprvé těhotná a bohužel s komplikacemi. V tuhle chvíli je pro mě opora doktora velmi důležitá. Mohu říci, že pan doktor MUDr. Kaplan je pro mě velkou oporou. Je ke mně milý, vstřícný a hlavně ohleduplný. Nevyměnila bych ho za jiného. Proto já pana MUDr. Kaplana DOPORUČUJI.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.