porodní asistentka

Eva Smrkovsky
Mama Baby Studio s.r.o.

Jarošova 14 - přízemí, Znojmo 669 02

• T

Nejvíc se mi u paní Evy líbilo, že má reálné zkušenosti z praxe i empatický přístup. Hledala jsem předporodní kurz nabitý praktickými informacemi, abychom s přítelem věděli nejen jak zvládnout porod v porodnici, ale také péči, kojení a manipulaci s miminkem v šestinedělí. Od Evy jsem přesně věděla co si do porodnice pro sebe a malou sbalit, co využiju a co ne, různé tipy i ohledně léků, doplňků stravy apod. A její pomoc jsem pak využila i při problémech s kojením Měla jsem v ní naprostou důvěru jako v profesionála. Nakonec musím vyzdvihnout předporodní olejíček, Rooibos čaj a hlavně balzámek na dětský zadeček z jejího e-shopu.

• Mama Baby Studio s.r.o. Jiný  •

• Pani Eva mi pomohla s kojením. Měla jsem bolesti a kojení bylo hodně nepříjmné. Pani Eva mi doporučila vhodou léčbu a během 2 dnů bolesti ustali a kojení je v pohodě. Těším se já i můj malý, kterého teď műžu nakrmit kdykoliv si řekne.

• Mama Baby Studio s.r.o. Jiný  •

Paní Evu doporučuji všemi deseti. Naprostá spokojenost ať už s předporodním kurzem, masáží pro těhotné nebo výrobky(a že jich nebylo málo). Vždy když jsem byla zoufalá a potřebovala jsem radu, Eva se mi snažila pomoct, poradit a když jsem potřebovala byla ochotná přijet i domů. Evi, moc děkuji za Vaší ochotu a rady, jste člověk na správném místě!

• O

Eva byla skvela porodni asistenta, ktera opravdu umi maminkam, obzvlast prvorodickam, dodat pocit jistoty a opory. Absolvovali jsme s ni spolu s manzelem jak porodni kurz tak jsem i ja navstevovala u ni lekce prenatalni jogy na vzdy jsme se na setkani s ni tesili. Fungovala skvele i jako laktacni poradkyne. Pusobi vzdy velmi empaticky a Sala z ni nadseni pro svoji praci.
    Edam take dopustit na jeji kosmeticke vyrobky pro miminka - obzvlaste balzamek na zadecek. Pouzivala jsem ho u vsech trech miminek a nedam na nej dopustit. Holcicky nemeli snad ani jednou opruzeniny.. a kdyz meli vyjimecne kvuli zmene plynek treba tak tento balzam to zachranil

• Mama Baby Studio s.r.o. Jiný  •

Úžasná paní Eva! V roli laktační poradkyně mi doslova zachránila prsa před "výbuchem".
    Sympatická, empatická, lidská, naslouchající (a mohla bych pokračovat), s maximální snahou pomoci. I když jste v psychické nepohodě, umí uklidnit i rozesmát :-) Děkuju!!!

• jiné místo Jiný  •

• B

Nejlepsi balzamek na svete! Uzasna smes oleju a nic navic, v kombinaci s perlanem a vodou deti nikdy nebyly opruzene. Velmi doporucuji!

• B

Evu jsme kontaktovali pro služby porodní asistence jako prvorodiče. Během těhotenství jsem u ní byla i na těhu masáži, která byla velmi úlevná a oba jsme absolvovali předporodní kurz nabitý informacemi. V případě dalšího těhotenství nechci nikoho jiného. Je profesionál, má příjemné, přátelské vystupování a porod vedla skvěle. Bez ní by se k nám v nemocnici vůbec nechovali tak, jako když se tam objevila. Najednou nic nebyl problém. Můžu pouze velmi doporučit, byla to skvělá volba a na porod mám hezké vzpomínky.

• T

K Evicce jsem se dostala přes dárkový poukaz, který jsem využila nejprve na tehotenskou masáž a následně na předporodní kurz. Eva je skvělá odbornice, empatická žena. Z kurzu jsem si odnesla velmi užitečné rady a tipy. Celkově úžasná péče v těhotenství, pri porodu a po porodu. Evicka me doprovázela i k porodu a byla to skvělá volba. Hrozne moc pomohla hlavne po psychicke strance. Mohu jedině doporučit všem, kdo hledaji ucelene informace a prijemnou atmosféru.

• V

Pani Evku som kontaktovala hned po prichode z porodnice, ked sa objavili problemy s kojenim, nasla si cas hned na druhy den rano a ochotne mi vsetko poukazovala, vysvetlila a psychicky ma podporila. Absolvovala som s nou este dalsie invidiualne konzultacie u nas doma a mozem povedat, ze pani Evka nam zachranila kojenie, bez nej by som to uz vzdala. Je vzdy velmi ochotna najst si cas a poradit, ma velke skusenosti s manipulaciou s babatkom, s laktaciou, starostlivostou o jazvy po porode a vsetkymi desiatimi ju mozem dalej odporucit.

• A

K Evke sme s priatelom chodili na predporodny kurz, ktory bol skvely! Eva nam poskytla vsetky potrebne informacie k porodu, kojeniu aj starostlivosti o babatko (a ozaj sme vsetky info a rady aj naozaj vyuzili), a hlavne bez problemov zodpovedala mojich asi milion otazok ku kazdej z tychto tem :) Par dni po porode nas bola aj pozriet doma, mrkla na maleho a poradila mi ohladom kojenia, co bola obrovska pomoc! A co je najviac - Evka je velmi mila a priatelska osoba, a aj preto sme sa tesili na kazdu jednu navstevu u nej :)