Vystudovala jsem Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, obor Zubní lékařství. Na oddělení Ortodoncie a rozštěpových vad stomatologické kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady jsem se dále věnovala tříletému specializačnímu vzdělávání v oboru ortodoncie, které jsem úspěšně zakončila atestační zkouškou.
Na mé práci mne baví především to, že má smysl a reálné výsledky, které vrací lidem zdravé sebevědomí a dobrý pocit.
Ráda Vás osobně uvítám ve své soukromé ordinaci nacházející se v Městské nemocnici s poliklinikou Uherský Brod, Budova C, 3. Patro, Partyzánů Uherský Brod
O mně
- Ortodoncie
Partyzánů 2174, Uherský Brod 68801
Fixní rovnátka
Léčba vad skusu
Ortodontická konzultace
Ortodontické konzultace
Rentgen zubů
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
J.S.
Paní doktorku mohu vřele doporučit. Je velmi zkušená, zručná a jako lékařka taky empatická. Můj chrup mi srovnala do dokonalého postavení bezbolestně a v rekordním čase.
• Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o. • fixní rovnátka •
V okolí Uherského Brodu