Praktická lékařka pro dospělé

Gen. Fanty 25, Kaplice 38241

• R

Paní doktorka,která se opravdu zaměří na problém pacienta a další možné související příznaky. Pacientům se věnuje s plným nasazením a vždy je jim oporou i po psychické stránce. Je jen velmi málo takovýchto lékařů, jako je MUDr. Dana Doležalová.

Dobrá, upovídaná....,nejlepší z kaplických lékařů.

• Nejlepší Paní doktorka, co jsem kdy poznal

• V Kaplici jednoznačně nejlepší praktická lékařka. Sice si u ní pár hodin počkáte, ale zato máte záruku kvalitního ošetření.

• Vynikajici pani doktorka.Je velice vstricna a jak jiz bylo nekolikrat napsano,je lidska a ma obrovske srdicko.Jsem moc rada,ze jsem se k ni jako pacientka dostala,nebot i slovem dokaze pohladit.Dekuji,PANI DOKTORKO!

• Paní doktorka je nej... mezi všemi lékaři. Je nejenom lékař, který rozumí své profesi, ale je také především člověk s velkým srdcem.

super lekarka

• Vynikající a milá lékařka, příjemná sestřička - u mě má paní doktorka 1 podtrženou!

Nejlepší co jsem kdy poznal.

Takové naše sluníčko. Má můj obdiv, ale nejen můj. I její kolegové-odborníci
    z ČB se o ní vyjádřili jako velmi dobré. Nic nenechá náhodě. Opravdu nejlepší!!!!