MUDr. Dagmar Miková

Okříšky 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Jihlavská 49, Okříšky 67521

• B

Děkuji za vstřícnost, ochotu a trpělivost Paní doktorky Mikové. Za empatii a schopnost vyslechnout si pacienta. Jen ta čekárna by mohla být větší..:)

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• V

Super :) Lepšího doktora/ku jsem zatím nepoznal. Paní je velice milá, ochotná, vyšetří pacienty i mimo její pracovní dobu. Její sestřička (Andrea Nejedlá) je velice odborně zdatná a zvládá tlak pacientů v čekárně velice profesionálně. Určitě doporučuji :)

• Praktický lékař pro dospělé celkové vyšetření  •

Výborná a hlavně opravdu "lidská" paní doktorka.O její odbornosti opravdu nejde pochybovat a její milý a lidský přístup je v dnešní době opravdu neocenitelné plus.Je velmi sympatický a dá se s ní řešit jakýkoli problém.

• Tak vážení tato jediná paní doktorka mne dostala z boreliozy,se kterou jsem bojoval 5 let.Věděla o teto nemoci uplně vše a odbornou cestou, jsme se dopracovali k výsledku NEGATIVNÍ.Velice vstřícná a hodná se zajmem o lidské zdraví uplně cizího člověka.Osobně jsem k ní přešel od nejmenovaneho lékaře z Mor.Budějovic.I ta delší cesta za kvalitním lékařem mi stojí za to.P.doktorku mohu všem jen doporučit a o tom že je o ni zájem svědčí i velké množství pacientů,které ji navštěvuje.

• Skvělý odborník, ochotný vždy okamžitě pomoci.

• ochotná, obětavá, oblíbená,vznikající odborník, jsemráda, že jsem takovou lékařku našlaKveta l.

Děkuji paní doktorce za všechno co pro mne udělala,je vztřícná, ve všem pomůže,je dobrý odborník. Mám ji moc ráda , má dar řeči a vždy ochotě vše vysvětlí a pomůže. Ještě jednou za vše děkuji.

Je vždy dostupná, pomůže ochotně v sobotu i neděli.Člověka vyslechne, každý problém s ním podrobně probere.Její přístup je vždy velice lidský a odborník je podle mne též velmi dobrý.Děkuji za vše co pro moji rodinu dělá.

• X

TA nepozná ani kašel !!!!

• A

Souhlasím s názorem "dagmar,f"
    Paní doktorka je opravdu VELMI DOBRÝ nejenom LÉKAŘ,ale i člověk.Doporučuji!!!