MUDr. Christo Dragančev

Urologie, radiologie

Nám. 28. října 818, Česká Kamenice 40721

Urologie, radiologie

Legií 21, Děčín 40502

• Dr.Dragančev je lékař s neetickým chováním. Odmítá mého dědu s karcinomem prostaty léčit a poslat ho na onkologii. S takovým přístupem lékaře jsem se ještě nesetkala, a to sama pracuji ve zdravotnictví.

• Urologie, radiologie  •

• G

Pan doktor Dragančev je dobrý odborník, který rozumí svému oboru a dokáže správně zhodnotit stav pacienta a navrhnout odpovídající léčbu.

• Tato poslední negativní reakce nemá nic společného s profesionalitou tohoto lékaře. Nevím jestli to je příspěvek závistivce ,nebo pomstychtivého bývalého nájemníka, který není schopen obstarat si bydlení sám!
    Pan doktor může být nabubřelý a protivný v ordinaci, ale je výborným lékařem pro ty, kteří jsou nemocní. Těm ostatním doporučuji, aby navštívili místní polikliniku, kde léčí silný záněty varlat prostaty acylpyrinem a čajíčkem s úsměvem ve tváři!!!Snad nemusím popisovat, jakou bolest ve svých patnácti musel vytrpět můj syn, dokud se pan doktor nevrátil z dovolené a syna dal dopořádku!Za tímto lékařem jsou vidět výsledky úspěšně vyléčených pacientů!Pacientka.

• Přečetla jsem si reakce na pana doktora.Léčí se u něj celá naše rodina.To, že je velmi dobrý urolog za něj hovoří fakta, že vyléčil mého tatínka z rakoviny močového měchyře, kterou měl před deseti lety.Syn v době dospívání měl silné bolesti v břiše, lékař zjistil zanet varlat a vylečil. Potíže nema uz 7 let.Muj manžel s bolestmi - kamínek v močovodech, pan doktor ho vytahnul neinvazivním zpusobem. Ti, kteří jsou opravdu nemocní a mají bolesti, je jim v danou chvíli jistě fuk, jak se pan doktor tváří, kolik vlastní budov atd.Především očekávají aby je zbavil nemoci a bolestí.To pan doktor umí.Ostatní co jsem si přečetla že se od něj očekává, to aby měl chudák vedle sebe ještě psychologa.

• D

Pan Dragančev je pro mě doktor s velkým D. Jen potvrzuji názor uvedený výše "výborný diagnostik" a své znalosti by mohl rozdávat i do jiných doktorských oborů, nejen do urologie. Férové jednání a má srdce na pravém místě...Jen doporučuji

Já mám s panem doktorem dobré zkušenosti. Vždy trpělivě vyslechl a poradil, co jsem potřebovala.

• V

Výborný diagnostik. S pacientem se sice moc nevybavuje, ale co se mu nedostává v komunikaci, to vynahrazuje znalostmi. Jako na lékaře je na něj rozhodně spoleh.
    Co mu ovšem ubírá na hodnocení je fakt, že k němu chodí převážně důchodci, takže čekárna nechutně smrdí močí a výkaly. Pro mě je toto velmi odpuzující, takže pouze kvůli tomu srážím hodnocení a přestal jsem k němu hodit.

• Doktora Draganceva stíhá jedna velmi špatná lidská vlastnost a tou je arogance. Je velmi skoupý na informace, na dotazy reaguje arogantně a stylem, který vás zřejmě má od jejich kladení odradit. Čekárna je špatně vytápěná a chlad už tak dlouhé čekání nepříjemně prodlužuje (v mém případě dvě hodiny, přede mnou vyšetřil 4 pacienty). Nízký ohled na pacienta dokresluje i fakt, že doktor přijal v ordinačních hodinách farmaceutického dealera, se kterým se zavřel v ordinaci na 3/4 hodiny, zatímco pacienti museli čekat. Obchodní záležitosti by si měl vyřizovat mimo ordinační hodiny.

U tohoto člověka jsem byla jednou a více by mne sem nikdo nedostal. Nejprve jsem čekala v nevytápěné čekárně. Na urologii super, asi si dělá pacienty do foroty. V ordinaci špína, u zákrokového stolu na zemi špinavý hadr a nějaká tekutin na zemi. Po shlédnutí výsledků z RTG ledvin a ještě jednoho vyšetření mi tvrdě řekl, že musím na operaci, prootže mi nefunguje ledvina. Nedalo mi to a nechala jsem se vyšetřit ještě v UL nemocnici, kde mi pan primář sdělil, že chirurgicky to nevidí tak zle a zeptal se, jestli jsem nebyla v době vyšetření nemocná, nebo nebrala léky. Kápl na to, asi měsíc před vyštřením jsem brala ATB a ta vyšetření skreslila. Na žádnou operaci jsem nešla a co se týče nefrologie, tak tam jsem byla 3x a více jsem již nemusela. Vše byllo v pořádku. Takže tohoto člověka, jako lékaře rozhodně nedoporučuji