Husovo náměstí 2347, Rakovník
M.Němcová
V říjnu 2021 jsem byla u paní doktorky Sedláčkové na fibroskopii-paní doktorka je velmi milá, příjemná a myslím si, že i jako odborník má opravdu velké zkušenosti. Po zákroku se mi velmi dlouho věnovala a vše mi důkladně vysvětlila. Musím říci, že takových doktorů moc není. Za mě tedy jen samá pozitiva. Všem ji doporučuji.
• Gastroenterologie • Jiný •
Klara
Velmi bych paní doktorce Sedláčkové chtěla poděkovat, že mi dala to nejcennější co má, a to svůj čas. Velmi podrobně mi vysvětlila, jak se mám s danou diagnózou chovat a stravovat, zodpověděla mi důkladně všechny otázky. U vyšetření byla velmi milá a snažila se mi pomoci. Moc děkuji!
• Gastroenterologie • •
B
blaves
Paní doktorka je velice hodná a milá. Vždy ochotně pomůže a poradí a Vaše problémy a léčbu s vámi do detailu rozebere. Chodím k ní řadu let a nemohu si ji vynachválit. Je to lékařka, kterých by mělo ve zdravotnictví být více.
Pavla
U paní doktorky se léčím od roku 2008, jsem velmi lajdácký pacient, ale paní doktorka i pokárat dokáže s citem. Bohužel jsem si svou nezodpovědností zadělala na Barrettův jícen, díky přístupu paní doktorky mám však pocit, že ještě nic není ztraceno.
M. Pastor
Byl jsem u paní MUDr. Sedláčkové poprvé na doporučení blízkého člověka. Mám velmi citlivý krk a z tohoto vyšetření jsem měl velký strach. Když jsem ale vstoupil do ordinace, můj strach byl pryč paní doktorka i sestřička byly skvělé, velice příjemné, milé, ochotné a lidské. Jejich přístup ke mně byl opravdu na úrovni a hodně mi pomohly můj strach překonat. Velice jim za to děkuji.
komentar
pani doktorka Sedlackova je velice dobra doktorka je mi ale lito ze od ni odejdu jelikoz jsem se prestehovala a je pro me dosazitelne Kladno chodim k ni jiz myslim od 14 let. Jinak problemy mam do dnes ale s tim se clovek musi naucit zit jak jiz pani doktorka rekla
jaja
super jednani vše vysvetli jak je potreba a i samotny zakrok se da vydrzet byla jsem i v praze a v rakovnicke nemocnici..ale neda se to srovnat u pani dr.sedlackove jsem se citila nejlip;o)
Host
Výborná lékařka,milá, ochotná, skvělý přístup k pacientovi. Kdyby bylo takových lékařů více!
Výborná lékařka a navíc lidská. Poradí, povzbudí a pomůže. Ten negativní názor musela napsat nějaká zamindrákovaná dáma.
Skvělé lékařka. Léčím se u ní 2 roky a nemůžu si stěžovat, hodně mi pomohla. Milá, ochotná s lidským přístupem. Rozhodně doporučuji!