MVDr. Blanka Neumannová

Veterinář Více

Veterinární centrum PAC - veterinární ordinace

Na Hlídce 22, Praha

S paní doktorkou jsme zatím řešili všechny zdravotní problémy našeho zakrslého králíčka. Všechny paní doktorka k naší spokojenosti úspěšně vyřešila. Doktorka je opravdu milá, její vystupování vůči nám i vůči našemu králíčkovi bylo vždy velmi pozorné. Není problém se na cokoliv zeptat. A jak se píše v názorech ostatních, ceny byly pokaždé velmi rozumné. Veterinu PAC a paní doktorku můžu všem doporučit.

K paní doktorce chodím s dvouma pejskama a jsem moc spokojená. Je vidět, že svou práci dělá s láskou. Je to profesionálka a řekla bych, že má rozumné ceny. Před ní jsem vystřídala dvě veteriny a na obou jen hrabali peníze a psi je nezajímali.

Milá, vstřícná paní doktorka, se skvělým a citlivým přístupem k mým kočkám. Dosud jsme řešily především základní péči - očkování, kastrace (pokaždé bez nejmenších komplikací a za rozumnou cenu), takže zatím jsem 100% spokojena.