MUDr. Anna Spurná

Pediatr · Více

Kunžak 1 adresa

Ordinace PL pro děti a dorost

Hradecká 179, Kunžak 37862

• V

Pět hvězdiček pro paní doktorku je málo. Pro nás je to jedna velká hvězda. Syna mi dostala z opakovaných teplot. Pro mě nejlepší lékařka. Sestřička je také úžasná,jde vidět,že to dělají ze srdce!

• Ordinace PL pro děti a dorost Nemoci  •

• Za mě a hlavně za mé holčičky velká spokojenost. Paní doktorku máme také moc rádi, snaží se pomáhat i mimo ordinační dobu, je na ní spolehnutí, Moc děkujeme. ????????????

• Ordinace PL pro děti a dorost Hlavně preventivní prohlídky a očkování.  •

Já jsem velice spokojená. Takových doktorů jako je ona, je velice málo. Mi vždycky dobře poradila a malýmu pomohla. Aj sestřička je velice milá.

• Pani doktorka je vskutku obětavá a pečlivá, jen dává přílišný důraz na ležení a čajíčky při skoro každé nemoci.....:-)

• D

Paní doktorku máme moc rádi, snaží se pomáhat i mimo ordinační dobu, je na ní spolehnutí, děkujeme

• B

Paní doktorka Spurná je skvělá pomáhá nejen našim dětem,ale i celé mé rodině včetně mně a za to jsem jí moc vděčná. Děkuji