Mgr. Anna Hubčíková

Psycholog, Kouč Více

Číslo licence : IČO 54613779

Cítite sa vo vzťahoch pod tlakom?
Máte strach z konfliktov, odmietnutia alebo toho, že nie ste dosť dobrí? Možno sa opakovane ocitáte v nezdravých vzorcoch alebo váhate urobiť potrebné zmeny.

Nemusíte na to byť sami.

Pomôžem Vám:
- Získať pevnejšie sebavedomie a oslobodiť sa od tlaku očakávaní druhých
- Zvládať konflikty s väčším pokojom a istotou
- Posilniť vlastné hranice a prestať sa prispôsobovať na úkor seba
- Rozpoznať svoje obavy zo zmien a naučiť sa s nimi pracovať
- Nájsť vnútornú stabilitu a cítiť sa lepšie vo vzťahoch

Ako vyzerá spolupráca so mnou?
Predstavte si, že sa nachádzate v hustej hmle – vidíte len pár krokov pred seba, ale neviete, ktorým smerom sa pohnúť. Spolupráca so mnou je ako postupné rozjasňovanie tejto hmly. Krok za krokom budete vidieť jasnejšie, získate väčšiu istotu a pochopíte, akým smerom sa vydať, aby ste sa cítili lepšie.

Na stretnutiach sa nesústredíme na minulosť, ale na to, čo môžete urobiť tu a teraz, aby ste vo svojom živote vytvorili zmenu, po ktorej túžite. Spoločne objavíme Vaše silné stránky, naučíte sa, ako ich využiť, a budete odchádzať s konkrétnymi krokmi, ktoré Vám pomôžu cítiť sa stabilnejšie a istejšie.

Kto som?
Vyštudovala som jednoodborovú psychológiu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave a som medzinárodne certifikovaná RETEAMING® coach. Inšpiruje ma prístup Solution Focused Brief Therapy – namiesto zbytočnej analýzy minulosti sa spoločne sústredíme na Vaše zdroje a riešenia, ktoré Vám pomôžu posunúť sa vpred. Mojím cieľom je, aby ste čo najskôr prestali potrebovať odbornú pomoc a našli svoju vnútornú silu.

Pracujem ONLINE v slovenskom, českom jazyku.
Více O mně

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Anna Hubčíková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor