Mé jméno je Anna Emmerová a pracuji jako dentální hygienistka.
Dentální hygienu jsem vystudovala v Praze, kde jsem také rok pracovala pod vedením zkušené lékařky MDDr. Terezy Masařové. Díky tomu jsem si velmi prohloubila teoretické znalosti i praktické zkušenosti. Měla jsem tak možnost setkat se s širokým spektrem pacientů a řešením nejrůznějších problémů v dutině ústní, Další lékař, který mi umožnil kontakt s pacienty byl pan doktor MDDr. Libor Křikava. Za poskytnutí spousty cenných rad, jeho podporu a vedení, a to nejen již během studia, ale i v mých profesních začátcích, jsem mu velmi vděčná.
Mou největší oporou a inspirací je moje maminka, která rovněž pracuje jako dentální hygienistka. Již od prvního ročníku mi umožnila vykonávat praxi v její ordinaci a byla to vlastně ona, díky komu jsem se rozhodla jít studovat dentální hygienu a rozšiřovat povědomí o správné péči o dutinu ústní dál.
Vždy mě naplňovala práce s lidmi, ať už s dospělými nebo dětmi. Právě proto jsem ráda za možnost předávat jim další zkušenosti a pod mým odborným vedením pomáhat klientům, kteří se snaží pro zdravé zuby a krásný úsměv dělat vše, co je v jejich silách.
Léčebný plán se snažím pacientům vždy "ušít na míru" tak, aby byli plně spokojení, cítili se především komfortně a ústní hygiena pro ně nebyla nutná povinnost, nýbrž radost a samozřejmost.
O mně
Bělení zubů
Dentální hygiena
Domácí bělení
Fluoridace
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Veronika Kružíková
Navštívili jsme paní dentální hygienistku se svým desetiletým synem a byli jsme naprosto nadšení. Její přístup je nesmírně empatický, vřelý a profesionální. Všechno nám trpělivě a srozumitelně vysvětlila – jak mně, tak i synovi, který se díky jejímu laskavému jednání vůbec nebál. Bylo vidět, že svou práci dělá s opravdovým zájmem a péčí. Odcházeli jsme s pocitem, že jsme v těch nejlepších rukou. Moc děkujeme a s radostí doporučujeme všem, zvlášť rodičům s dětmi!
• Ordinace dentální hygieny Anna Emmerová • dentální hygiena •