Dentální hygiena s láskou.
Dentální hygiena pro zdraví vašich zubů.
Budu se těšit na Vaši návštěvu.

• Dentální hygiena

Love Dental s.r.o

Masarykovo náměstí, Budyně nad Ohří 411 18

• Odstranění zubního kamene

• H

Jsem velice spokojená.
    Na dentální hygieně jsem byla poprvé a nemohla jsem si vybrat lépe. Perfektně provedená dentální hygiena, vše vysvětleno, naprosto bezbolestné, ohleduplný a milý přístup v krásném prostředí. Moc děkuji Anetce a budu se těšit na další návštěvu :)

• E

Slečna Aneta je milá, ochotná, s perfektním přístupem k pacientům a dětem. Vše ochotně vysvětlí a podá informace, jak se ke svým zubům chovat, jak je čistit a udržovat si je zdravé. Byla jsem s jejím přístupem moc spokojená. Více takových hygienistek.

Aneta Čermáková

Mockrát děkuji. Těším se na další návštěvu.

Slečna dentální hygienistka Anet je velmi milá, usměvavá a příjemná. Její ošetření je prováděno s naprostou pečlivostí. Zubní kámen odstraněn, zuby jeden po druhým vyčištěny a vyleštěny. Vše jak má být :) Jen doporučuji.

Aneta Čermáková

Děkuji za milé hodnocení.

• Byla jsem velmi překvapená s profesionálním přístupem a jemností jakou jsem byla ošetřená. Budu slečnu Anetu doporučovat. Jsem nad míru spokojená.

Aneta Čermáková

Děkuji Vám za milý komentář, moc mě těší, že jste byla spokojená.

• I

Slečna Aneta je skvělá, umí. Dnes mi ostranila zubní kámen, prohlédla zuby, vše mi vysvětlila, byla jsem nadmíru spokojena. Byla jsem i na pískování, je citlivá a těším se na další vyšetření u ní. Její přístup k pacienovi je perfektní, je milá a příjemná. Jen tak dál

Aneta Čermáková

Mockrát děkuji za komentář.

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Lepíte prosím kamínky na zuby? Nemohu nikoho v Třebíči najít

Dobry den, ano lepime. Zubni klinika Chomutov

Aneta Čermáková

Dobry den mam kaz v zubu a posledni dobou me to strasne boli nemuzu v noci ani skoro spat a zubar si me objednal az v cervnu. Co by mi pomohlo do te doby od bolesti dekuji

Dobry den, doporucuji znovu urychlene kontaktovat vaseho zubniho lekare a vysvetlit mu situaci. Dokud se kaz neosetri, bolest nevymizi. Drzim palce. S pozdravem, Cermakova

Prohlížet všechny odpovědi