č.d. 57, Bukovany 77900
Janinka Čolíto
Jsem nejvíc spokojená už od mých 14 nácti let :-) Je mi 28 let a vždy mi paní doktorka Chloupková pomohla. Ordinace paráda, přístup k lidem lidský. K jinému zubaři bych důvěru neměla, proto když jsem v něděli musela na pohotovost, byl to scénář jako z hororu. Co v neděli na pohotovosti pokazili, to dnes paní doktorka Chloupková částěčně opravila a ještě bude pokračovat. Věřím, že můj zub je opět záchráněn rukou paní doktorky :-) Nebojte se svého zubaře ! :-) hezký den Vám Všem přeje Janča M. 84..
S paní doktorkou jsem zatím spokojen. Vybavení na výborné úrovni. Možnost ošetření i o víkendu.
Ordinace na skvělé úrovni. Možnost objednání vylučuje nepříjemné čekání. Bohužel paní doktorku z vlastní zkušenosti doporučit nemohu. Dvouměsíční utrpení začalo zánětem pod osmičkou, kterou po neúspěšné "léčbě" paní doktorka vyrvala tak, že poškodila vedlejší sedmičku. Tu "léčila" a když už si nevěděla rady a už nešlo nic odvrtat, tak ode mě dala ruce pryč a poslala mě jí vytrhnout na stomchiru. Dva měsíce medikamentů proti bolesti, dva zuby pryč.
Na to že jsem se zubařů obával a tudíž ani nenavštevoval tak po zákroku u paní doktorky Chlupové názor měním.
Profesionální přístup, dle mého názoru i vybavenost ordinace na vysoké úrovni , žádné čekání v čekárně , poradila , vysvětlila zkrátka uděluji jedničku s hvězdičkou a děkuji
jsem rád že jsem si našel nového zubního lékaře
PL
Doporučuji, paní doktorka je skutečnej profík kterej umí opravdu dobrou práci.U poslední zubařky probíhala kontrola stylem zrcátko do úst a ven a bylo hotovo:-).
Tahle paní doktorka udělá rentgen kde okamžitě odhalí jakýkoliv nedostatek, třeba kaz pod plombou, zfušovanou práci bývalých zubařů atd.
Druhá věc je, že opravdu vždy jdete do ordinace přesně v dobu na kterou jste objednaní, tudíž žádnej stres v přeplněné čekárně s následným hodinovým poslechem nejrůznějších hrůzostrašnejch zvuků z nitra ordinace:-).
Paní doktorka Chloupková není dobrá ale nejlepší !!! Jo, a taky má překrásnou sestřičku:-)
Libor N.• • •
Pavla
mam problém ze zuby,ale paní doktorka mě vždy utěší povími co tam všechno je co mi bede dělat ..je to nejlepší zubař kterého znám..a to vybavení super
chvála chvála• • •
Lenka Kopečná
Manžel si paní doktorku nemohl vynachválit, tak jsem se nechala přesvědčit a odešla od svého zubaře poté, co nás oba objednal jednou k paní doktorce CHLOUPKOVÉ. Musím napsat, že nelituji. Nečekala jsem např. v Bukovanech lepší vybavení než např. v Olomouci, kde jsem docházela k zubaři. V ordinaci paní doktorky jsem se poprvé setkala s tím, že mi např. konkrétně ošetřovaný zub vyfotila a ihned mi ve zvětšení ukázala problém na monitoru počítače přede mnou a společně zkonzultovala další postup. Profesionální přístup, kdy vše vysvětlí, zodpoví případně další dotazy a následuje citlivý zákrok. Manželova rozhodnutí, kdy i mě objednal u této p. doktorky nelituji a nadále jsem rozhodnutá absolvovat cestu "kamsi" do Bukovan :o) Už je mi jasné, proč tolik tuto zubařku preferoval - při svých problémech se zuby si už zažil s jinými zubaři své a měl vydatně co srovnávat...
Objednací doba zatím ve všech případech byla téměř perfektní a navíc vás tato zubařka ošetří i o víkendu, takže při nedostatku času není problém návštěvu zubní lékařky např. naplánovat na sobotu, tento přepych přece jen nenabízí každý...• • •