MUDr. Alexander Marossy

Praktický lékař Více

Moravská Třebová 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

Svitavská 25/480, Moravská Třebová 57101

Pan doktor je velmi vstřícný, profesionální a vždy ochotný vyslechnout všechny naše otázky. Jeho přístup je lidský a zároveň velmi odborný, díky čemuž se u něj vždy cítíme v bezpečí. Oceňujeme i příjemné prostředí ordinace a rychlé objednání termínu. Chodíme sem já i manželka a jsme s jeho péčí maximálně spokojeni. Doporučujeme ho všem.“

• T

Velmi příjemný a sympatický člověk. Má srdce na tom správném místě a vždy se snaží pomoct a vyjít vstříc!

• Ordinace PL pro dospělé Jiný  •

Potřebuji napsat léky na štítnou žlázu. Sestra nebere telefony a já musím vysedět frontu mezi nemocnými. Toto není poprvé, ale pravidlo. Nechci tam něco chytit, aby mě pak chodily dávky od pojišťovny.

• S

Neumí zvednout telefon a přitom si mám volat na výsledky krve?? A sedět tam půl dne s kýlou mě moc nedojímá... Jinak pan doktor je velmi sympatický. Ale měl by jsi pořídit sestru která umí zvedat telefon.

• Ordinace PL pro dospělé Jiný  •

k panu doktoru chodím ráda,je to odborník na pravém místě,je i milý a sympatický.

• T

Nejlepší doktor co znám. Jsme u něj celá rodina. Ochotný,milí,vstřícný, vyslechne, doporučí, poradí, dojede i osobně na zavolání, Nikdy jsem s nim neměla nejmenší problém, jsem u něj už 7 let .Kéž bych měla takového i zubaře, gynekologa apod.

• PAN DOKTOR JE VELMI PEČLIVÝ, OCHOTNÝ, NEZATĚŽUJE ORGENISMUS ZBYTEČNÝMI LÉKY...JE SCHOPNÝ I DOPORUČIT BYLINKY ČI JINOU ALTERNATIVU LÉČBY

• doporučuji ondrašovi

• Jsem s panem doktorem velice spokojena.V ordinaci se cítím dobře,pan doktor je velice příjemný.Marie

• naozaj super clovek