Jihlavská 20, Brno 63900
N
Nela
Pan prof.po vysetreni zaludku hadickou, mi nic nerekl.Na muj dotaz, co videl pri vysetreni zaludku odpovedel "vsechno mate napsane, vysvetli vam to prakticky lekar". Druha navsteva probehla stejne-nic nevysvetlil, ani jake leky vysadit a jak brat novy lek, co jist. Psal 20 min na PC-radit mu musela sestra, kde co vepsat. Mne se "venoval" 1 min.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Soňa Potrusilová
Neetický,arogantní přístup k pacientovi po těžké operaci střev se srůsty, polypy. Zákrok bolestivý, s komentáři Dr.Hepa že mám srůsty ,nedá se tam dostat.Nic nezjištěno ! Po mém odmítnutí 2.kolonoskopie Dr. Hep sdělil,že pokud odmítám další kolonoskopii, tak ať si zemřu na rakovinu, že je to moje věc...
• Gastroenterologická ambulance • kolonoskopie •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lenka
Pan doktor a sestřička se chovali velmi profesionálně a měli lidský přístup. I když je vyšetření gastroskopie nepříjemnou záležitostí, zvlášť pro toho, kdo na ni jde poprvé a neví, co čekat, dokázali mě jako pacientku uklidnit a společně jsme to bez problémů zvládli. Nemohu si stěžovat, doporučuji.
Nejlepsi lekar,co znam. A taky bezvadny clovek. Neuveritelne vytizeny, a presto porad velmi ochotny a vstricny. Na pacienta se diva jako na cloveka a ne jako na chorobu, snazi se vnimat celek. Vzdy poradi, pomuze. Opravdu vrele doporucuji!
Pacienti mohou mít různé pocity získané při kontaktu s lékařem; někdy (při přetížení lékaře) může být tento pocit i negativní. Pan Profesor MUDr. Aleš Hep, P.T., patří (dle mého hodnocení lékaře) mezi špičkové odborníky této republiky a ppod. i mimo ni. Přes nesmírné přetížení prací však zůstal v našich lékařských srdcích výborným kolegou a skvělým odborníkem. Pacienti by si jej měli "hýčkat", aby nám ve své profesi vydržel co nejdéle a aby vychoval sobě podobné pro budoucnost mediciny v ČR ! MUDr. A. Pučálka
Prave jsem prisla od pana profesora z vysetreni zaludku a musim rict, ze to byly nejhorsi 3 minuty meho zivot. Ani me nepozdravil, k vykonu mi nic nerekl, po vykonu mi dal do ruky zpravu bez toho, aniz mi neco rekl a sla jsem. Vysetreni provedl bez jakekoliv anestezie... Opravdu otresne a vim, ze k nemu uz nikdy nepujdu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Špičkový lékař!Vykouzlil mi na hrudníku krásné poprsí.Ženy co si chtějí nechat zvětšit prsa pomocí implantátů tak doporučuji pana doktora.
spokojená pacientka
U pana doktora jsem byla na vyšetření dvakrát a v obou případech se ke mě choval velice pěkně a ochotně. Za posledního půl roku jsem prošla pod rukama spousty doktorů, ale takový přístup neměl jediný. Je to zkrátka člověk na svém místě.
Kolegyně
Skvělý lékař po všech stránkách i jako člověk. Takových osobností je pomálu, vážím si takového vyjímečného člověka!
Pacient Jiří
Mám ty nejlepší zkušenosti. Jsem jeho pacient již léta a nevěřím, že by byl někdy na pacienty jiný než ochotný a soutředěný na něj. Vím ale, že je neúměrně vytížený a že měl svého času velmi težké období. "Nespravedlivé" pracovní prostředí dovede s člověkem zamávat, zejména když jeho pracovní doba začíná (věřte nevěřte, již mnohdy v 5 ráno) a tak chápu, že někdy něco z přepracování unikne. Přesto tvrdím, že kdyby takových pracovitých a odpovědných lidí bylo ve vládě, máme se jak v ráji.
Upravit nebo spravovat profil- Gastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Gastroenterologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně