Ambulantní ordinace ORL a foniatrie

Čekání: 10 minut
    Lecba: 2 minut

Spokojenost: 101%

• G

Se synem jsme byli u paní doktorky z důvodu opožděného vývoje řeči (byli mu tehdy čerstvě 3 roky). Bohužel nemáme dobrou zkušenost, paní doktorka viděla syna cca 2 minuty, po poměrně dlouhém čekání (+ v ordinaci pak byla celkem scéna) a sdělila mi bez jakéhokoli podrobného vyšetření, že to bude určitě autista, když takhle křičí a nespolupracuje. Myslím si, že takové jednání je minimálně velmi neprofesionální a troufám si říct, že s ohledem na odbornost, ani takovou dg. foniatr neurčuje. Ačkoli věděla, že jsem také lékařka, mluvila se mnou na můj vkus poměrně povýšeně. Už jsme absolvovali se synem i jiná vyšetření a dg. PAS byla vyloučena. Sestra mimochodem taky nebyla zrovna nejpříjemnější.

• A

Neochota podívat se na malé dítě když má zánět v uších. Příště už to zkoušet nebudeme radši do jiného mesta.

• Ambulantní ordinace ORL a foniatrie Jiný  •

• Mam jen tu nejlepsi zkusenost...opravdu muzu doporucit..

• Pani doktorka je velice prijemna a vzdy se nam snazila pomoci.je pecliva a da se s ni i mluvit,coz bych rekla,ze je v dnesni dobe problem.

Souhlasím s předchzími hodnoceními

Velmi mila,vstřícná,sympatická....

Paní doktorka je moc milá, ochotná a vstřícná, chová se výborně k mým dětem a v neposlední řadě je vynikající odborník. Už bych nechtěla jít k nikomu jinému :-)))

• S

K paní doktorce chodím krátce se svým synem kvůli opožděnemu vývoji řeči. A opravdu mohu jedině doporučit. Vždy milá a dokáže poradit.