Vít Payma
Zubní ordinace

Sokolovská 80, Plzeň 323 00

Pan doktor je skvělý, sympatický, milý a odborně zdatný lékař. Nehodnotí, nekritizuje. Rychle a bezbolestně vyřeší jakýkoli problém se zuby. Je také velmi vtipný a člověk od něj odchází vždy s úsměvem (pokud zrovna netrhal všechny zuby)

• A

Pan doktor je supr profík. Ráno na pohotovostní záchraně odštípnutého zubu vše vysvětlil, zub ošetřil a ještě stihne svým optimismem vyčarovat úsměvy všech okolo. Velké díky.

• N

Pan Doktor, hezky vše vysvětlil a zákrok byl rychlí efektivní.

• jiné místo Jiný  •

• Skvělý profesionální přístup, prostě lékař jakého chcete. Vybavení ordinace výborné a sestřička byla také velice milá.

• Zubní ordinace Jiný  •

Pan doktor už patří do nové generace Lékařů a jsem ráda,že jsem se k němu dostala, byť jsem z Ostrova.

• jiné místo Jiný  •

Znám práci pana doktora. Obecně, jako většina lidí mám z návštěvy zubaře jisté obavy. V případě pana doktora jsem v pohodě. Poučí, vysvětlí, ošetří. Jeho práci jsem nikdy nemusel reklamovat. Ví co dělá a jsem přesvědčen, že jde o připraveného odborníka. Prostředí je příjemné a nálady vždy dobrá. Pane doktore, ať se Vám daří

• Zubní ordinace Jiný  •

• Moc milý a hodný lékař. Neustále usměvavý a vše v klidu vysvětlil. Měla jsem trošku složitější trhání moudráku a i tak to pan doktor zvládl skvěle. Za 15 minut byl zub venku a pan doktor ochotně celou dobu upozorňoval, co se bude dít i co právě dělá. Rozhodně doporučuji!

• jiné místo Jiný  •

• Dnes jsem byla na extrakci zubu moudrosti. Bolest jsem cítila (to by ale jinde jiné nebylo), zub i s komplikacemi jsem měla do 10 min venku i s šitím. Pan doktor je milý a ochotný, vše mi vysvětlil. Sestřičky to samé. Doporučuji!

• Zubní ordinace Jiný  •

Skvělá práce celého týmu.! Pan doktor Payma, je milý, vstřícný a svojí práci odvedl na jedničku. Zub jsem měla bez problému za ani ne 5 minut venku. Sestřička byla také velice milá, celou dobu mě podporovala.
    Určitě doporučuji na 10000%!
    Takže jestli hledáte skvělého zubaře/zubního chirurga, tak tady budete v těch nejlepších rukách.

• Zubní ordinace Jiný  •

Dnes jsem byla u pana doktora. Velice milý, ochotný, usměvavý, velice profesionální přístup. Vše mi vysvětlil. Zub vytržený ihned s menší komplikací, kdy musel díru po zubu zašít. Udělalo se mi drobet nevolno, ale přístup pana doktora i sestřiček byl výborný a i s takovými situacemi si poradili na jedničku. Všichni moc milí a šikovní. Pokud budu zase potřebovat vrátím se určitě k tomuto lékaři.

• Zubní ordinace Vytržení zubu moudrosti  •