Tento profil je neplatný, nelze se touto cestou objednat. Nové pacienty nepřijímám.

Simona Skoumalová
Ordinace praktického lékaře

Žižkova 2040, Benešov 256 01

• Paní doktorka je myslím po profesní stránce vynikající. Z její strany je cítit vysoká empatie. Je vstřícná a vždy mně trpělivě vyslechla což se za mých odžitých 54 let u předchozích praktiků více méně nestávalo. A hlavně chodím na objednání a netrávím tak půlku dne v čekárně.

• V

K paní doktorce už chodím několik let.
    Je pečlivá.Vždy jsem byla spokojená.Doporučila jsem jí i svým známým,kteří se přistěhovali do Benešova a hledali praktického lékaře.

• Ordinace praktického lékaře jiné - běžná kontrola, nemoc  •

• MUDr. Simona Skoumalová je má nejlepší lékařka. Když za mojí lékařkou zajdu, jak objenaný a nebo neobjednaný, tak se mi věnuje na plných 100 % a s její péčí jsem moc spokojený. Děkuji.

• Ordinace praktického lékaře preventivní prohlídky  •

• Paní doktorka úžasná. Je pečlivá, pozorná, věnuje mi dostatek času, vše mi vysvětlí, cítím se u ní dobře.

• I

Navsteva u Pani doktorky je na objednani, coz je super, je prijemna a vse probehlo dle mych predstav.

• Ordinace praktického lékaře jiné - běžná kontrola, nemoc  •

• Naprosto profesionální přístup paní doktorky. Objednání na čas souhlasilo se vstupem do ordinace. Děkuji.

• Ordinace praktického lékaře  •

• Paní doktorka Skoumalová velmi příjemná a především profesionální. Jsem ráda za její lidský přístup a pochopení, stejně tak je moc milá i sestřička. Mohu pouze doporučit.

• Ordinace praktického lékaře  •

• Při první návštěvě u paní doktorky velká spokojenost, také výhoda objednání po internetu na jakoukoliv hodinu.

• Ordinace praktického lékaře Změna praktického lékaře  •

• Na moji první návštěvu v ordinaci velmi dobrý dojem, paní doktorka velmi příjemná a podle mého názoru se velmi dobře stará o pacienty. Velká výhoda objednání přes internet na libovolnou hodinu, takže naprostá spokojenost!!!

• Ordinace praktického lékaře Změna praktického lékaře  •

• Skvělé, paní doktorka je pečlivá, vysvětlující a empatická. Jsem její pacientkou od podzimu 2018. Maximálně mi vyhovuje také možnost objednání návštěvy on-line na konkrétní čas.

• Ordinace praktického lékaře Periodická prohlídka do zaměstnání  •