U železné lávky 8, Praha 118 00
Přečtěte si více28/08/2026
Věřím, že změn lze dosáhnout často i malými krůčky. Někdy už jen to, že někam dojdete a někdo jiný vás vyslechne, může znamenat hodně.
Nabízím bezpečný prostor, kde se můžete s důvěrou bez odsuzování svěřit. Laskavost a respekt považuji za důležité pilíře terapeutického vztahu.
Také věřím, že řešení máme všichni v sobě. Budete-li chtít, zkusíme společně najít to vaše.
www.karolinamichalikova.cz
Přijímám nyní nové klienty.
Ceník od 5.1.2026
Individuální terapie
1200 Kč/ 50 minut
Párová terapie
2000 Kč/50 minut
Storno podmínky
Zrušení do 24 hodin předem bez poplatku, poté storno poplatek 1200 Kč.
Jak se k nám dostat? Centrum ETHOS sídlí na Malostranském náměstí 14.
Parkovat lze 60 minut přímo na náměstí nebo v okolí.
Jsem frekventantka výcviku v systemické terapii, konkrétně v terapii narativní a zaměřené na řešení.
Při své práci čerpám také z letitých zkušeností při práci s lidmi v náročných situacích a ze spousty dalších zdrojů - ráda se dál a dál vzdělávám a rozšiřuji své obzory a nacházím vždy nové nástroje, s jejichž pomocí lze dosáhnout klidu, vnitřních změn a napojit se na svoji vnitřní sílu.
Ráda pomáhám klientům nalézt své vlastní řešení, zlepšit kvalitu jejich života a dosáhnout v něm harmonie. Věřím, že každý člověk má v sobě schopnost najít cestu k vnitřnímu klidu a spokojenému životu. Proto se v terapii zaměřuji na posílení osobních zdrojů a schopností klientů, které jim pomohou překonat obtíže a problémy.
Těším se na Vaši návštěvu.
U železné lávky 8, Praha 118 00
Přečtěte si více28/08/2026
Nejčastěji zmiňované pacienty
Terapeutka byla profesionální, empatická a moc příjemná. Terapie mi hodně pomohla.
Karolína Michalíková
Děkuji za spolupráci. Jsem ráda, že jsem mohla pomoci.
S paní Michalíkovou jsem moc spokojená. Je velmi empatická, příjemná a profesionální a vždy se v její přítomnosti cítím dobře a bezpečně. Oceňuji její lidský přístup, pochopení a způsob, jakým dokáže naslouchat a zároveň nabídnout jiný pohled na věc. Určitě ji mohu s čistým svědomím doporučit.
Karolína Michalíková
Děkuji za milou recenzi i za fajn spolupráci.
Terapii jsem vyhledala primárně z preventivních důvodů. Neměla jsem žádné očekávání. Sezení pro mě byla přínosná a vždy jsem se o sobě něco dozvěděla, nebo mě něco překvapilo. Vše díky otázkám, které mi paní Karolína pokládala a reakcím na moje odpovědi.
Karolína Michalíková
Moc děkuji za společnou práci :)
Karolina is a great, attentive specialist. We went over my ADHD and treatment options. I’m very pleased with the experience.
Karolína Michalíková
Thank you so much for the positive review and for the cooperation.
Ke Karolíně chodím na individuální terapii několik měsíců a její přístup mi sedí. Působí přirozeně, lidsky a přitom profesionálně. Mám pocit, že mě opravdu poslouchá a vrací se i k důležitým tématům z minulosti.
Pracuje systemicky a směrem k řešení, což mi vyhovuje – nejde jen o rozebírání problémů, ale i o konkrétní kroky dál. Ze sezení si vždy něco odnesu, někdy jen drobný krůček, který se při aplikaci v praxi ukáže jako hodně přínosný.
Pomohla mi líp si uvědomit, co má smysl řešit a co už ne – například nepokoušet se kontrolovat věci, které ovlivnit nejdou, což přináší větší klid.
Domluvili jsme se i na dobrovolných „úkolech“, které mi pomáhají i mezi sezeními. Fajn je i flexibilita při domlouvání termínů a možnost se ozvat, když je potřeba. Celkově mi její přístup dává smysl a vnímám ho jako podpůrný.
Karolína Michalíková
Děkuji za milé hodnocení a za společnou práci!
Terapeutka byla velmi vstřícná a srozumitelná, prostředí je klidné, cítím se tam dobře, takže chci pokračovat ve spolupráci.
Karolína Michalíková
Moc děkuji za zpětnou vazbu a za spolupráci!
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den , začala jsem mít psychické stavy vždy 2týdny před menstruací a pak to zcela zmizí. Čím t
Čím to je ? A s jakým lékařem se mohu poradit ?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, mohlo by se jednat o PMS (předmenstruační syndrom), tedy hormonální nerovnováhu před obdobím menstruace. Lze řešit s různými odborníky podle toho, zda je třeba nasadit hormonální či jinou léčbu (praktický lékař, gynekolog) či spíše řešit z psychického hlediska (psychiatr, psycholog, psychoterapeut).
V každém případě bych doporučila zajít osobně ke svému lékaři a konzultovat přímo s ním pro případ, že by se jednalo o něco jiného.