MUDr. Vanda Hořejší

Gynekolog Více

České Budějovice 2 adresa

109 názor

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresy (2)

Gynekologie a porodnictví
Matice školské 7, České Budějovice

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí
Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

109 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
J
Umístění: Gynekologie a porodnictví Jiný

K paní doktorce Vandě Hořejší chodím víc než 20 let. Velmi si vážím jejího profesionálního přístupu. Sleduje nové trendy, vždy mi vše vysvětlí. Líbí se mi i její upřímnost. Pokud jsem ji požádala o radu, vždy mi poradila a s odstupem času se potvrdilo, že dobře. Na prohlídky chodím pravidelně. A vždy se na ni těším. Moc děkuji za péči, kterou mi věnuje a děkuji i sestřičkám v ordinaci.

X
Ověřený profil
Umístění: Gynekologie a porodnictví Jiný

Zavadeni zrcatka vzdy extremne bolelo! Byla jsem potom u nekolika gynekologu a nikdy to nebolelo. Kdyz jsem tam byla poprve, sla jsem si pro prasky kvuli pleti, s nikym jsem nespala, vedela to. Podruhe se me ani nezeptala, jestli jsem s nekym spala (vedela ze to mam na plet a ne kvuli ochrane) a provedla vysetreni, i kdyz jsem byla panna.
Na vsechno mi poradila probiotika, nepozvala me na vysetreni. Az kdyz jsem volala znovu, mohla jsem prijit. Kultivace absolutni 0. Posledni kapkou bylo, kdyz jsem po preventivce zapomnela zavolat o vysledky. Vzpomnela jsem si na to o mesic pozdeji. Zavolala jsem a sestra mi rekla, ze budu muset CO NEJDRIV PRIJET!! Nechtela mi rict nic vic. Studuji mimo CB, takze extremni stres, odjela jsem hned ze skoly. Ster byl pozitivni. Nikdo mi to nezavolal. Myslim ze by mela byt samozrejmost volat pozitivni vysledky. Sestra me tak vystresovala, ze si to neumite predstavit. Doted nepochopim, proc mi to nerekla do telefonu. Po tehle zkusenosti jsem tam uz nesla.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

K
Umístění: Gynekologie a porodnictví Jiný

Přišla jsem k ní s obrovským strachem, protože jsem měla špatnou zkušenost s gynekologií z minulosti. Bohužel po zásahu paní doktorky, už asi nikdy odvahu nechat se vyšetřit nenajdu. Při banálním vyšetření uktrazvukem mě potrhala, tekla mi dost intenzivně krev. Během vyšetření jsem ji upozorňovala, že hrubá a že mě to bolí. Sjela mě, že kdybych chodila na preventivky pravidelně tak mě nic nebolí a že přeháním (nevidím souvislost). Když vytáhla ultrazvuk od krve, neřekla nic... byla zlá a necitlivá. Podotýkám, že jsem byla zdravá a šlo jen o prevenci. Rozhodně nedoporučuji.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


V
Ověřený profil
Umístění: Gynekologie a porodnictví Jiný

Nedoporučuji - dr. Hořejší je náladová, uštěpačná, ironická a arogantní.
Pokud s ní sdílíte stejný názor, chová se fajn, ale jakmile s něčím nesouhlasíte změní se v uštěpačnou a arogantní ženskou.
Má zkušenost s ní je taková: po prvním porodu mi řekla, že se mi narodilo mrtvé dítě. Měla jsem sice náročnější porod, ale takto špatné hodnoty dcera neměla. A i kdyby měla, tak z morálního hlediska se takové věci neříkají.
Při druhém těhotenství, již v době covidové, se mě zeptala zda jsem očkovaná. Nejsem očkovaná, otěhotněla jsem, když jsem byla 4 měsíce po covidu a měla ještě 2 měsíce imunitu a dost protilátek. Nechtěla jsem se nechat očkovat v těhotenství, je to můj názor a mám ho potvrzený z mnoha profesionálních lékařských zdrojů. Nejsem žádný antiočkovaci typ člověka, jen jsem nechtěla v těhotenství. Toto ale jakmile jsem dr. Hořejší řekla, okamžitě se změnila v již zmíněnou arogantní a jízlivou ženskou a začala na mě sypat, že se mi narodí bůhví co, ale je mi to asi jedno... jak budu mít náročný porod. Ke konci návštěvy když jsem šla na ultrazvuk, tak mi ani nechtěla ukázat miminko na monitoru. Asi trest za to že nejsem očkovaná. Hodila mi ubrousek na břicho, utřete se a naschle...
Nyní jsem u nové doktorky a jsem zcela spokojená.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


M
Ověřený profil
Umístění: Gynekologie a porodnictví Jiný

Paní doktorka Hořejší je příkladem lékaře, který se k Vám chová relativně příjemně (ovšem se znatelnou přetvářkou), pokud:
1) nemáte žádný větší problém
2) odkývete vše, co Vám nabídne
3) zkousnete všechny úkony, ať jsou jakkoli hrubé a nepříjemné, ačkoli Vás o nich předem neinformuje
4) zaplatíte za každou návštěvu i za recept (opravdu nerozumím argumentům, že si za lepší péči rády zaplatíte - netrpím nedostatkem financí a přijde mi to jako naprostý vrchol neslušnosti, to nemluvím o tom, že jsem v životě neviděla jediný doklad o platbě ani ceník)
5) nevyužijete služeb jiného lékaře
6) nemáte nějaké specifické přání / potřebu
7) nezměníte lékaře
8) nemáte na cokoli jiný názor
9) nechcete vidět své lékařské dokumenty
10) neodmítnete obrázek z ultrazvuku, na kterém ani není poznat, zda se jedná o "dítě" nebo nějakou skvrnu a neodmítnete za tento výtisk zaplatit
11) v případě, že nedodržíte jeden z výše napsaných bodů, v paní doktorce se během vteřiny probudí mstivost a dá vám vše náležitě sežrat

+ bych chtěla zdůraznit, že měla pokaždé dveře dokořán a bylo vidět do vyšetřovny, ačkoli k recepci chodily ženy například pouze pro recept!
+ pokaždé bylo vyšetření nesnesitelně hrubé a nepříjemně bolestivé!
+ UZ plodu dělá stylem "hop hop" a nic Vám k tomu neřekne

Naštěstí již dál nejsem pacientkou tak neprofesionálního lékaře.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil
Umístění: Gynekologie a porodnictví pravidelná návštěva

k paní doktorce chodím víc jak 20 let, a nikdy se mi nestalo, že by byl z její strany problém. Vždy milá, ochotná, a hlavně doktorka, která vždy pomohla s problémy. Velice doporučuji.


M
Ověřený profil
Umístění: Gynekologie a porodnictví

Jsem šťastná, že můžu byt pacientkou paní doktorky Hořejší. Není to jen úžasná doktorka, ale také báječný člověk. Na gynekologii jsem chodila vždy s odporem. Od doby co chodim sem, se vždy těším. Nemůžu vytknout ani jedinou maličkost. ❤


Ověřený profil

K paní doktorce už chodím cca 20 let, přidávám se k bývalým pacientům, jak už tu bylo zmíněno od začátku velice příjemná a její recenze super, ale co se stalo po 20 letech. Paní doktorka arogantní, nepříjemná, naštvaná, když pacient nechce placenou léčbu, která je od paní doktorky doporučená tak se chová ještě víc nepříjemně a téměř neochotně. Prostě strašné. Nemám z ní vůbec dobrý pocit jako pacient k lékaři, který má člověku pomoci. A proč ? Navštívila jsem paní doktorku s bolestmi v podbřišku, ani mě nevyšetřila a odeslala mě do nemocnice, aby jsem si řešila zdravotní problémy tam. Poněvadž jsem byla v odpolední ordinaci tak jsem dorazila domů vzala jsem si prášky na bolest a čekala jsem na druhý den, protože v nemocnici v Českých Budějovicích na pohotovosti už mě dvakrát a ne zrovna mile upozornili, že tuhle situaci má řešit praktický gynekolog. Proč bych měla chodit k této paní doktorce, nemám vůbec žádný důvod, ztratila jsem k ní jako pacient důvěru. Bohužel myslím si, že LÉKAŘ je člověk, který by měl pacienty léčit a ne psychicky zatěžovat jejich zdravotní stav, třeba tím , že jeho přístup nebude profesionální, ale nepříjemný a arogantní. Každý pacient má právo vybrat si lékaře, ale rozhodně zhodnoťte zda-li ten Váš odpovídá KVALITÁM, které si představujete. Pokud jako já chodíte na pravidelné kontroly a jste zdravá tak OK, ale až, když se objeví problémy pak můžeme hodnotit lékaře a jeho přístup. Přístup paní doktorky těmto kvalitám neodpovídá.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil

Dneska sem tam volala jesli pani doktorka přijma nové pacienti .řekly mi ze musim prit a rict co mě trapi šla sem driv z prace v čekarne stravila 30 min byly jen 2 ženski .sestrička vzala ode mně vzp a za 2 minuty zavolala ze mám jit rovnou za p. Doktorkou ,ta kdyš zistila že sem zizinka slušně řekla nezlobte se ale mame plno a ji ani nezajmalo že krvacim!!! Stim že sem volala 2 krat sestrička mohla řict ze mame plno .tak že nevim k čemu tam vubec je ta sestrička.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


K
Ověřený profil

Chodím k paní doktorce už dobrých 6 let (a to dojíždím i po odstěhování z ČB) a nepamatuji si, že by někdy měla špatnou náladu. Vždy na mě byla milá, ochotná, nedám na ní dopustit. Některým komentářům tady se mi vážně nechce věřit.


Došlo k chybě, zkuste to znovu