Adresa

AB Zubní ordinace, s.r.o.
Vránova 1500/172, Brno

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Všeobecná zdravotní pojišťovna

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR + 2 Více


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

O mně

Nepřijímáme nové pacienty


Specializace

  • zubní lékař - stomatolog

30 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
P
Umístění: AB Zubní ordinace, s.r.o. Jiný

Paní doktorka je nejlepší zubař, u jakého jsem kdy byl, jen je škoda, že nepřijímá nové pacienty, moje žena a dvě děti by to ocenily.

S
Ověřený profil
Umístění: AB Zubní ordinace, s.r.o. Jiný

K paní dorkorce chodí celá rodina léta. Paní doktorka je velice milá, empatická, pečlivá. Je to odborník, vždy ochotně poradí. Má zlaté ruce, ošetření je šetrné, bezbolestné. Děkujeme

M
Ověřený profil
Umístění: AB Zubní ordinace, s.r.o. ošetření zubního kazu

Měla jsem kazy v mezizubních prostorech. Bylo mi vždy vyvrtáno mnohem víc, a to hned ze dvou důvodů. Aby výplň držela a aby se kaz nevrátil. Jenže po ca 4 letech, ne-li dřív, se mi zuby pod plombami opět zkazily. Mrzí mě dvě věci hlavně: 1. proč vrtají (vesměs všichni zubaři) tak moc? (tj. pochopitelně jen řečnická otázka, stomatologové se tímto chrání před potencionální stížností, když by výplň spadla anebo se pod ní kaz vytvořil ještě dříve, tj. například za rok-dva.), 2. vzhledem k tomu, že "důsledné" vrtání zubů mi jejich zdraví nezaručí, byla bych radši za "decentní" (ani o píď víc, než je třeba) a především možnost volby (myšleno komplexní konzultaci). Vlastních zubů si cením a nerada o ně preventivně přicházím.


Ověřený profil
Umístění: AB Zubní ordinace, s.r.o. prevence zubního kazu

Pani doktorka je velmi vstricna, ochotna a odbornik na svem miste. Chodi k ni uz cela nase rodina vcetne deti. Velmi si jeji prace cenime. Dohnalovi


H
Ověřený profil

Výborná, velmi pečlivá a zodpovědná paní doktorka. Velmi si vážím jejího přístupu po profesní i lidské stránce.


H
Ověřený profil

Paní doktorka je velmi šikovná a empatická. S pacientem mluví, vše předem vysvětlí, UMÍ NASLOUCHAT - bohužel nedostatečná schopnost u mnoha lékařů! A je celkově velmi lidská. Zároveň je skvělý odborník. Ošetření je vždy rychlé, téměř bezbolestné a výsledek kvalitní. Když jsem k ní přišla do péče, bez nadsázky mi zachránila zub. Prostě člověk na svém místě, doporučuji!


Z
Ověřený profil

Od dětství jsem se bála chodit k zubaři, ale až u paní zubařky tam chodím v klidu. Chodíme tam už celá rodina a jsme moc spokojení a jen můžu doporučit. Skvěle vybavená ordinace a úžasný přístup.


H
Ověřený profil

Paní zubařka je skvělá! Velice příjemný přístup k pacientovi. Veškeré provedené úkony podrobně vysvětlila a navrhla nejlepší řešení. Ošetření bylo bezbolestné a i ta cena za něj nakonec potěší!
Jsem velice spokojena a k paní zubařce se budu velmi ráda vracet.
Hana Janků


L
Ověřený profil

Paní zubařku vřele doporučuji!! Úžasná ženská, úžasná práce!


M
Ověřený profil

¨Můžu jen doporučit.


Došlo k chybě, zkuste to znovu