MUDr. Štěpánka Waclavová

Roudnice nad Labem 1 adresa

Štěpánka Waclavová
MUDr. Štěpánka Waclavová

Alej 17. listopadu 1101, Roudnice nad Labem 41301

• Doposud jsem měl s paní doktorkou dobré zkušenosti. Při poslední návštěvě jsem ale váhal, zda k ní dále chodit. Nosím už hodně dlouho brýle na čtení, nepřečtu bez nich absolutně nic, a malá písmena vůbec. Tak jsem požádal, jestli si v optice můžu nechat zvětšit dioptrie, nejprve mi po vyšetření řekla, že není potřeba. Potom když viděla, že opravdu malá písmena nemůžu přečíst, tak mi řekla že ano. A to mi ještě přišlo, že to udělala, proto abych byl spokojený. Třeba se mýlím, ale z té poslední návštěvy jsem moc dobrý pocit neměl.

• MUDr. Štěpánka Waclavová Jiný  •

• Po sdělení, že jsem byl pichnut včelou do oka mě paní doktorka poslala jinam, má plno a musel bych dlouho čekat.

• Příjemná atmosféra v ordinaci, dobré vystupování a vůbec péče. Mínusem se čekání na termín. Bohužel očařů je málo. Ale já jsem spokojená.

• K paní doktorce chodí celá rodina, naprosto vždy vše řešila profesiálně a jsme velmi spokojeni. Ta paní co píše o paní doktorce záporně se mi opravdu nezdá. Měl jsem před léty úraz oka a na zavolání mě ihned přednostně vzala a to jsem tam byl poprvé. Manželka k ní přešla od jiného lékaře a je naprosto spokojená a zejména s lidským přístupem k pacientům.

• Byl jsem u ní jen jednou a naposled.

• Zdaleka nejlepší oční lékařka, jakou jsem měl možnost navštívit! Narozdíl od předchozího lékaře, který měl ordinaci jako ze 70. let a choval se k lidem jako ke zvěři...

• pečlivá lékařka, vlídná, milá k dětem i dospělým, vždy se mě i mé rodině dostala výborná péče

• Velmi dobrý přístup kpacietúm

• prostě skvělá

• Pani doktorka je opravdu jednička.Je milá k dětem i dospělím,poradí,vysvětlí,prostě profesionálka ve svém oboru.