Tadeáš Piegza
Ordinace gynekologa

Marie Kudeříkové 1559/1a, Havířov 736 01

MUDr.Piegza je profík.Doktor na správném místě s vysokým pracovním nasazením.Laskavost,vstřícnost, ochota,flexibilita,násl.péče je naprostou samozřejmostí. Práci dělá s láskou,s individuál.zájmem o pacienta. Je špičkou i u chirurg.výkonech na nejvyšší profesionální úrovni ve svém oboru s obrovským proaktivním,kladným přístupem ke každé ženě. Má skvělý tým v ordinaci i na sále. Děkujeme za vše a vřele doporučujeme. Děkujeme i MUDr. Kafkovi za kontakt a doporučení. Mariana a Nikol Žákové z Prahy.

• Ordinace gynekologa Jiný  •

Dnes jsem poprvé navštívila pana doktora i když patřím k někomu jinému.Pan doktor s velkým P,víc není co dodat

• Ordinace gynekologa Jiný  •

• Úplně ten nejlepší lékař, kdybych se odstěhovala, jezdila bych za ním i přes půl světa:) jeho přístup k pacientům je naprosto úžasný. Kdyby byli všichni lékaři takový, to by byla paráda..

• Ordinace gynekologa  •

• Jsem pacientkou pana doktora již 10 let a nikdy bych neměnila - je to opravdu profesionál, přívětivý, vždy trpělivě na vše odpovídá a podá ruku když mě vítá. Prostě skvělý doktor se vším všudy. Nelze než vřele doporučit!

• Pan doktor je profesionál a perfektní přístup, sestřičky moc milé jednání, až na to že se člověk nedovolá do ordinace ...to je katastrofa.

• Pacientkou pana doktora jsem 19 let a nikdy bych neměnila. Je to 100% profesionál, milý člověk.
    Musím pochválit i obě sestřičky, které jsou moc fajn.
    K. Zwingerová

• Pan doktor je úžasný odborník a profesionál, ohleduplný a příjemný.

• Skvělý lékař, velice pečlivý, nic neponechává náhodě, vše důkladně vyšetří. Je milý, vstřícný, empatický, se vším pomůže, poradí a vysvětlí. Sestřička je také perfektní. Vřele doporučuji!

• jsem nadmíru spokojena... pan doktor s paní sestřičkou tvoří opravdu skvělej tým...

• K panu doktorovi chodím velice ráda. Tvoří se sestřičkou skvělý tým. Jsou oba příjemní a sympatičtí...