MUDr. Jiří Zahrádka

Gynekolog Více

Ústí nad Labem 1 adresa

85 názor

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku,
Masarykova 827/64, Ústí nad Labem

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Všeobecná zdravotní pojišťovna

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR + 3 Více


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

85 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
R
Umístění: Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku, Jiný

Je to ten nejlepší gynekolog pod sluncem, velmi ochotný, lidský, vstřícný a vždy pomůže

Sestřička je také velice milá a ochotná

M
Umístění: Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku, Jiný

Pan doktor Zahradka je peclivy, ochotny a lidsky lekar. Vse dukladne vysetri, vysvetli a jeste vi presne co a kdy rict aby cloveka podporil. Obe tehotenstvi me dukladne sledoval, nyni se take venuje mym problemum. Nemam co vytknout, jsem moc vdecna ze muzu k panu doktorovi chodit. Sestricka je take moc mila, jsou to lide na spravnem miste. Vzdy se tesim az je uvidim, ikdyz jdu s problemem.

L
Umístění: Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku, Jiný

Mudr. Zahrádka je mým gynekologem už 31 let. Lepšího lékaře jsem nepoznala. Od začátku k němu chodí i moje dcerka. I když jsme se odstěhovaly z Ústí, já do Teplic a dcera do Bíliny, za naším panem doktorem rády jezdíme dál. I sestřička je velmi milá, příjemná.


P
Umístění: Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku, Jiný

Dlouho jsem premyslela, zda napsat tuto recenzi, ale pokud to pomuze alespon jedne zene, tak svuj ucel splnila.
K tomuto lekari jsem chodila cca 13 let.
Bezne veci - jako je prevence asi lekar zvlada, ale to je tak vse.
V cem vlastne nastal problem? Delsi dobu probihala snaha o otehotneni - zminovala jsem se lekari, ale bylo to, ze pockame, jste mlada, nechame to na prirode, "pak" to budeme resit.. Tedy cas bezel (rok a kousek) a ja se nejakym zazrakem dockala, ale ne na dlouho a opet se vezla v onom kolecku. Po natlaku okoli, ze toto neni normalni jsem nas sama objednala na vyssi pracoviste, kdy jedinym ukolem Dr. Zahradky bylo, napsat zadanku.
Pan doktor se pri vystreni zminil o cyste s komentarem, ze to ma hodne zen a tim nastal konec.
Neudelal nikdy vubec nic - zadny hormonalni profil, zadne mereni folikulu, zadny rizeny cyklus, zadne stery, zadny spermiogram u meho soucasneho partnera.
Na vyssi pracoviste jsem prisla rovnou s diagnozou neplodna, kde mne byly udelany veskere odbery, stery a vysetreni, ze jsem jen zasla z novych vysledku a zjisteni. Mimochodem z te jeho obycejne cysty, byla endometrioza.
Dekuji za tuto (ne)peci.

MUDr. Jiří Zahrádka

Děkuji za komentář.

Paní Petra Volná byla skutečně mou pacientkou téměř 15 let a není možné se na těchto stánkách zmiňovat o jejím zdravotním stavu. Do roku 2019 užívala antikoncepci. Od r. počátku roku 2020 se opravdu snažila otěhotnět, což se podařilo již v říjnu 2020. Nebyla nutná ani indikována žádná z vyšetření, která jsem měl, podle pacientky provést. Následně otěhotněla v krátké době ještě jednou - je mi líto, že ta zmiňovaná příroda byla mocnější a těhotenství nedopadla dle představ pacientky. Mne naposledy vyhledala v březnu 2021, s požadavkem na další vyšetření v IVF centru, které jí bylo vystaveno. Od srpna téhož roku je registrována u jiného praktického gynekologa v Ústí n. L., kdybych volil v přecházejícím období zásadně špatný postup, můj kolega by mne na tuto skutečnost zcela jistě upozornil
Tzv. prostá cysta byla v době počátku druhé gravidity mnou popsána jako "drobná corpusluteální cysta" za čímž si jako lékař s 35 letou praxí v ultrazvukové diagnostice stojím. Kdy, kde a jakým vyšetřením byla diagnostikována endometriosová cysta, mi není známo a není to v rozporu s mým nálezem .
Paní Volná je odborný pracovník ve zdravotnictví, proto moc dobře ví, že ve zdravotnictví existují tzv. doporučené postupy, i s časovými limity. . Doporučené postupy se mohou lišit od představ pacientek, což se v tomto případě zřejmě stalo. Vyšetření, která si paní Volná představovala, jsem skutečně neprovedl - v dané chvíli k nim nebyl důvod - navíc paní Volná v té době skutečně otěhotněla.
Na vyšší pracoviště v Praze se nedostala s diagnosou "neplodná", už v doporučení bylo uvedeno její předchozí těhotenství. To, že na pracovišti IVF byly provedeny snad všechny uvedené testy je samozřejmé - jde o vysoce superkonsiliární pracoviště a tyto testy jsou náplní jejich činnosti. Jak testy dopadly nevím, nemám zpětnou vazbu, pacientka mou ordinaci mezitím opustila. Předpokládám ale, že po mé letité péči, kdy "jsem neudělal vůbec nic" dosáhla paní Petra kýženého výsledku.
Samozřejmě, že pokud se pacientka cítí mou péčí poškozena, může požádat o posouzení znaleckou komisi. Dokumentaci stále archivuji
a nejsem přesvědčen, že jsem pochybil.
Přesto děkuji paní Petře Volné za její názor, na který má plné právo.
Přeji jí dobrý zdravotní stav a krásného potomka.
MUDr. Jiří Z a h r á d k a , gynekolog


Š
Umístění: Gynekologická ordinace , UZ diagnostika vč. 3D a 4D ultrazvuku, Jiný

K panu doktorovi chodila už moje mamka a i moje tchýně . Samozřejmě k němu chodím i já a dokonce k němu chodí i moje dcera .Pomohl s mojí první vnučkou a momentálně v téhle opravdu těžké době (coronavirem) se stará i o další vnouče, které je na cestě . Mám o všechny velký strach ,ale pana doktora už znám velkou řádku let a pevně věřím, že udělá to co vždy . Opravdu dobře si zjistí co je potřeba udělat a potom udělá to nejlepší možné a vhodné pro pacienty .


Ověřený profil

Pan doktor je velmi pečlivý, hodný,ochotný...... snažili jsme se o miminko přes 7 let po té co jsem přešla po 3 letech k panu doktorovi se nám najednou změnil život. Pan doktor se o mě staral jak o vlastni vše vysvětlil, poradil, psychicky podpořil což byla ta největší důvěra v něj a to nemluvím ani o mladé hodné sestřičce kterou tam má no prostě super dvojka :-) Lepšího doktora jsem nenašla


M
Ověřený profil

U pana doktora jsme absolvovali "návštěvu" v bříšku u naší Sofinky na 4D, 3D i 2D ultrazvuku. Pan doktor je výjimečný. Moc pěkně povídá a rád odpoví i na otázky, které k tomuto druhu "vyšetření" ani nepatří. Naprosto osobní a vtřícný přístup. Velice doporučuji, nádherný zážitek. Panu doktorovi moc děkujeme.


L
Ověřený profil

Musím uznat, fakt kapacita. Úžasný lidský přístup. Nesmím zapomenout na sestřičku, taky úplně supeeer :-)


Ověřený profil

Pan doktor je opravdu doktor s velkým D. Je to jeden z mála doktorů,který opravdu řeší problém a pacientce pomůže. Děkuji za vše!! A mé díky patří i paní sestřičce,která je vstřícná a když může,pomůže. Děkuji za takové lidi ve zdravotnictví.


H
Ověřený profil

Pan doktor Zahrádka je moc fajn a dokáže poradit i do života jako mně.Jsem moc ráda za takového pana doktora .Dík za vše pane doktore.


Došlo k chybě, zkuste to znovu

Odpovědi

27 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

A mohla bych dostat tělísko když nemám žádné děti?

Ano, u některých tělísek s hormonální složkou je to možné.

MUDr. Jiří Zahrádka

Je mi 43 let a mám předčasnou menopauzu,lékařka nasadila léčbu kombinaci Estrofemu a Duphastonu. Po přečtení rizik hodně váhám zda s léčbou začít. Je tato léčba v pořádku nebo mám lékařku požádat o jinou možnost, popř.o jakou. Děkuji

Tato léčba je v pořádku. Příbalové letáky u léků jsou určeny spíše lékařů,. Vy jako laik nemůžete vyhodnotit udávané MOŽNÉ nežádoucí účinky. Léky se nevyrábí proto, aby lidem škodily (nebo myslíte, že ano?) Bohužel nejsme všichni stejní a někdy lék jednotlivci nemusí "sednout". Český státní ústav pro kontrolu léčiv (SUKL) vyžaduje od výrobců obšírné informace přiložené do krabičky s lékem. Někdy to laik špatně pochopí, lék neužívá a vlastně škodí sám sobě... V cizině je většinou na příbalovém letáku napsáno: Při obtížích se obraťte na svého lékaře či lékárníka. A psychologicky je to asi lepší... Zkuste se podívat na příbalový leták např. u kapkek do nosu. Při Vaší filosofii byste asi neléčila ani rýmu.
Ale takový je zkrátka život. Dejte na rady a zkušenosti odborníků. Lékaři Vám opravdu nechtějí škodit...

MUDr. Jiří Zahrádka

Veškerý obsah publikovaný na portálu ZnamyLekar.cz zejména Otázky a odpovědi, má pouze informativní charakter. Internet nepředstavuje plnohodnotnou náhradu lékařské péče poskytované specialistou.