Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

Slavomír Spousta
HOST psychiatrie, s.r.o

Plzeňská 49, Smíchov, Praha 110 00

Musím důrazně upozornit před nepřípustným jednáním sestry pana doktora, hrubé, neprofesionální a absolutně neempatické, paní si zřejmě neuvědomuje že pracuje v oboru psychiatrie. Co se pana doktora týká, něco vám odsouhlasí, ale pak jedná za vašimi zády a divíte se vlastně co o vás pan doktor do dokumentace píše.

• D

Pan doktor je výborný, ale zaskočila mě komunikace se zdr. sestrou. Poprvé ji omluva nestačila, tak mě začala ztrapňovat v čekárně, podruhé se mnou šla i do lékarny vedle. Údajně "si mám najít jiného lékaře, jestli se mi to nelíbí." Vůbec nerozumím jejímu jednání. S panem doktorem se diskutuje o všem v pohodě.

• T

Otřesná komunikace paní za telefonem. Chtěl jsem se objednat na první sezení. Bez špetky empatie jsem byl odpálkován. Paní spěchala, řekla mi, že mají volno až za zhruba 2 měsíce, ať si zavolám jinam. Nevyslechla si mě, nenabídla řešení. Arogantně mě upozorňovala, že u nich to nepůjde a nakonec položila telefon, ani mě nenechala doříct větu. Ve zdravotnickém zařízení, kde primárně volají lidé s psychickými potížemi mi toto jednání přijde krajně nevhodné, až nemorální. Pan doktor je možná fajn, ale toto setkání s nepochopením, odporem a nechutí ke své práci je skandální.

• HOST psychiatrie, s.r.o Jiný  •

první návštěva byla fajn, pan doktor mě vyslechl, stanovil diagnózu, byl sympatický, ochotný. To bylo v srpnu. Od září jsem začala brát léky a až doteď, kdy jsem měla mít 6.11. další kontrolu, se mi s ním nepodařilo spojit ohledně dávkování, měla jsem problémy s vedlejšími účinky. První kontrola koncem září mi byla zrušena pro nemoc. A pak už jsem v tom byla ponechána i přes informaci, že mě čeká velmi těžké období. Ani po několika telefonátech, ani po návrhu sestry, ať pošlu e-mail se mi s panem doktorem nepodařilo spojit. Je to již přes 14 dní a žádná odpověď.

• V

Pan doktor Spousta je velmi přístupný, klidný a příjemný. Za největší výhodu považuji, že s pacienty spolupracuje. Spíš navrhuje různé možnosti než aby člověku diktoval, vysvětlí jaké jsou výhody a nevýhody dané léčby a rozhodnete se společně pro nejlepší postup.
    Co se týče sestřičky, tam jsem dost nespokojená. Často se vybavuje po telefonu nebo s pacientem, přitom ví, že čekáte na předpis a klidně pokračuje po velmi dlouhou dobu a vás ignoruje. Když voláte a něco potřebujete, mluví s vámi často naprosto nepřijatelným způsobem. Asi to je podle toho jakou má zrovna ten den náladu. Někdy je ochotná a příjemná. Měla by si uvědomit, že jedná s psychicky nemocnými lidmi a nepřenášet na ně svoje nálady.

• D

Pan doktor je nejlepší psychiatr, kterého jsem kdy navštívil. Velice doporučuji!

• HOST psychiatrie, s.r.o Jiný  •

Úžasný pan doktor na svém místě. Většinou se k lékařům nechodí s nadšením, ale k MUDr. Spoustovi chodím ráda vždy ráda. I je s ním sranda :)
    + paní sestřička také úžasná osoba!! Ani nevím, jak popsat, jak jsou oba skvělý a jak moc mi pomohli a vždy se na ně těším!

• HOST psychiatrie, s.r.o Jiný  •

Pan doktor je skvely.Trpelive vyslechne,poradi a pomuze:) Cekarna je jdnoducha a dobre dostupna at uz autem nebo tramvaji.

• HOST psychiatrie, s.r.o Jiný  •

Pan doktor mi pomohl zorientovat se ve složité životní situaci a radou i medikací výrazně přispěl k její stabilizaci a postupnému vyřešení. Děkuji

• HOST psychiatrie, s.r.o Jiný  •

Pan Doktor Spousta je skvělý člověk a psychiatr v jedné osobně, vždy měl pro mě pochopení a dokázal mi vždycky pomoct když jsem já potřeboval, má výborný smysl pro humor je velmi inteligentní a za všechno jsem mu vděčný pomohl mi vrátit můj život do normálu