Poliklinika Spořilov s.r.o.

Božkovská 2967/4, Praha 14100

Nejlepší lékař, pomáhá mi už přes 30 let. Bez něho bych už dávno nechodila. A úžasný člověk, kterému na pacientovi záleží. Děkuji

• Poliklinika Spořilov s.r.o. Jiný  •

Děkuji moc panu doktorovi Valentovi za provedení náročné operace i za pooperační pozitivní podporu při rehabilitaci.

• jiné místo Jiný  •

• D

Perfektni diagnostika , od doby ošetření (cca 3 roky) tento puvodne dlouhodoby problem uplne zmizel. Mám zánět sedacího nervů a ostruhy .
    Je videt dlouholeta zkusenost a praxe, korektni a vecne jednani je take na vysoke urovni. Za me naprosta spokojenost. Pan doktor Valenta jediný , komu se mužů důvěřovat! Moc děkuji!

• T

Pana doktora Valentu nedoporučuji.
    Léčil mi koleno více než rok se svou oblíbenou diagnózou "zánět sedacího nervu",napíchal mi celkem asi 6 injekcí,které nikdy nepomáhají.
    Přešla jsem k jinému ortopedovi,který se moc divil diagnóze,kterou diagnostikoval mudr.Valenta

• Poliklinika Spořilov s.r.o. Jiný  •

V červnu 2021 jsem špatně došlápla na pravou nohu, v chodidle mi ruplo a již jsem se pro bolest a velký otok, na nohu nemohla postavit. Pan doktor mi sáhnutím na bok a nad kolenní jamku, diagnostikoval zánět sedacího nervu. Dostala jsem injekci do hýždě a do chodidla, neměla jsem moc sedět a stahovat si chodidlo také ne. Tato léčba bez úspěchu pokračovala až do konce srpna, noha stále s velkým otokem a bolavá. Na mou důraznou žádost, mne pan doktor poslal na magnetickou rezonanci, která ukázala, že v chodidle byla zlomená kůstka, která jeho léčbou křivě srostla a já mám následky se kterými se budu potýkat už celý život. Na rehabilitaci jsem chodila až do března letošního roku. Všude po mě chtěli nějakou zprávu o léčbě od pana doktora, žádnou zprávu jsem ani po žádance ošetřujícího lékaře nevymohla. Jen výsměch, že mi bude léčit nohu praktik. Pan doktor je tak přesvědčený o své diagnóze, že nepotřebuje rentgen, ani jiné diagnostické zobrazovací metody....Pokud chcete být zdraví a bez bolesti, jděte radši k jinému lékaři.

• Poliklinika Spořilov s.r.o. Jiný  •

Perfektni diagnostika i lecba ramene, od doby osetreni (cca 3 roky) tento puvodne dlouhodoby problem uplne zmizel.

• Poliklinika Spořilov s.r.o. Jiný  •

Pan doktor mi operoval koleno-utrzeny meniskus. Po půl roce stále koleno není v pořádku, bolí, oteka a ani na rehabilitaci si nevědí rady co s tím. Tohle již byla nekolikata operace, ale zatím nejhorší. Předtím operoval někdo jiný a super. Jedna zkušenost na doporučení už nikdy vice

• A

Bohužel jsem musel v Praze navštívit několik ortopedů, ale MUDr. Valenta jednoznačně nejlepší ve všech ohledech.

• Poliklinika Spořilov s.r.o. Jiný  •

Pan asistent Valenta mě již operoval obě kolena a nikomu jinému bych se do rukou nesvěřil. Plastika křížáků naprosto perfektní a na rozdíl od jiných, kteří po třech měsících stále pajdají, já už běhal jako čamrda.

• D

Výborný odborník a takisto človek. Odporúčam. Pricestovala som za ním po odporúčaní zo Slovenska. Som 3 týždne po operácii meniskov a chondroplastike. Po 8 dňoch bez barli a dnes už normálna chôdza s minimálnymi obmedzeniami.

• jiné místo Jiný  •