MUDr. Alena Doležálková

Pediatr Více

Praktický lékař pro děti a dorost

Klánovická 487, Praha 19800

S pani doktorkou mam velmi dobrou zkusenost, je mila a velmi zkusena. Ma negativni zkusenost je bohuzel s jeji sestrickou, ktera postrada empatii, je natlakova a arogantni. Temer se zdalo, ze ma v ordinaci hlavni slovo. Na cokoliv jsem se pani doktorky ptala, sestra do toho hned vstoupila a odpovidala mi za pani doktorku. Bohuzel takova neprijemna zkusenost nas donutila najit si jinou lekarku, kde jsme spokojeni.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

Opravdu velmí dobrá lekářka. Vstřičná, ochotná, vysocé profesní

• K paní Doležálkové jsem chodil od narození. Je velice ochotná a vzdělaná. Vždy poradí a umí komunikovat. Sestřička je také velice dobrá.

• paní doktorko děkujeme, po mnoha letech musíme díky věku na dospělé.

• paní doktorka i sestřička jsou super - mnohokrát mě pomohly. Bohužel je mi 19 a musím k jinému lékaři. Děkuji.

• chodila jsem k paní doktorce řadu let e neměnila bych, budu na ni vzpomínat pouze v dobrém

Velmi dobra doktorka,ma pozitivni pristup k detem a v medicine se vyzna!

• D

Velmi pečlivá paní doktorka.

• H

Jsme moc spokojeni, kdyby byli všichi doktoři takoví jako paní doktorka, bylo by to super.

• velmy špatny lekař bohužel ANO