Porovnejte lékaře: gynekolog Plzeň
SdíletSledovat MUDr. Kalašová Šárka
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Je velmi zajímavé, že pod negativní (až sprostě pomlouvačné) hodnocení se "lidé" nejsou schopni podepsat. Kterého kolegu/yni to paní doktorka štve? Odešlo k ní víc vašich pacientek? Tak na sobě asi budete zapracovat! Paní doktorka je odborně na vysoké úrovni a ani jako člověku jí nelze nic vytknout. Citlivá, jemná, chápající, prostě je NEJLEPŠÍ!! L.Řepková
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Chodim k pani doktorce jiz 5 rokem, ale po neochote poradit bez vyptavani, nebo cokoliv vysvetlit, jsem se rozhodovala, jestli nemam prejit k jinemu gynekologovi. Pote mne utvrdily 2 pripady z meho okoli, ktere k pani doktorce chodili a velice zanedbala jejich stav a jednu dokonce ohrozila na zivote, kdyz ji nedokazala diagnostikovat rakovinu. Po druhem pripade kde byla moje znama okamzite po vysetreni na jine gynekologii hospitalizovana jsem se utvrdila v tom, ze opravdu neni dobra lekarka a vsem doporucuji si najit jinou, pokud nechcete mit vazne problemy.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Pani doktorka je podle meho nazoru 'dobra' pokud nevznikne ZADNY zdravotni problem, jednou za rok cytolka. Jinak souhlasim(bohuzel)arogance,NEprofesionalita,spatna čistota prostredi a hlavne neochota.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Chodím k doktorce přes 10 let,2 těhotenství a 1 vážnější gyn.komplikace.
Vždy milé jednání jak u paní doktorky tak u sestřiček,a to jsem posera a při vyšetření se nedokážu uvolnit,ale žádný brutální vyšetření jsem teda nezažila,
proto nesouhlasím a paní doktorku ráda doporučuji
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Chodím k paní doktorce už velice dlouho, odrodila oba moje syny a vždy jsem se jí se svými problémy mohla bez obav svěřit. Nezažila jsem nikdy aroganci, zesměšňování ani podobné hrůzy, které tady čtu. Jsem u ní ráda a měnit bych ji rozhodně nechtěla. Já ji s čistým svědomím můžu vřele doporučit. Jaroslava
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
jsem velice překvapená co se tu o paní doktorce píše,neříkám že tomu věřím či nevěřím jen mě to to zarazilo,mě je 32 let,měla jsem v nácti doktora se kterým jsem spokojená moc nebyla,otěhotněla jsem ve 24letech a ten doktor mi objednal až za měsíc a to jsem mu řekla že mám bolesti,tak jsem přešla k doktorce
Kalašové.ta mě po telefonátu objednala hned ,krásně mi vysvětlila vše co se bude dít,že bolesti mám s toho že se mi roztahuje děloha,a ano,poplatek jsem zaplatila300,ale hlavně proto,že celé těhotenství jsem dostávala obrázky a videokazetu z ultrazvuku zadarmo.poté co jsem už měla před terminem,řádně si mě hlídala,protože v rodině máme špatnou genetiku,tak mě posílala na veškerá vyšetření,po porodu jsem jí zavolala že mám 4kilového zdravého syna,a opravdu měla radost,nejen ona ale i sestřičky mi gratulovaly.chodím k ní dodnes...když mám problém,zavolám,sice čekám,ale tak hodku,déle ne,a paní doktorka mi vždy pomůže a jemně vyšetří.nikdy nebyla agresivní.tak doufám že nic takového ani nezažiju,protože co jsem si tu přečetla mě fakt šokovalo,tak snad u mě bude vše v pořádku,pokuzd ne,také odejdu ale zatím je vše ok
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Tato gynekoložka ohrozila zdraví mě i mé nenarozené dcery - nebrala v potaz můj tlak ani otoky v těhotenství, nakonec jsem z vlastní iniciativy zašla dříve do nemocnice, kde mne okamžitě hospitalizovali a dcera se makonec narodila akutním CS. Kdybych brala léky na tlak atp. od počátku potíží, mohlo možná mé těhotenství končit daleko lépe.Taktio sjem chodila venku s tím, ž sjem v pořádku, přitom v nemocnici mi rovnou řekli, že ohrožuju sebe i dítě.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Já jsem chodila k paní doktorce 15let a zažila jsem, že mi podávala hormonální léčbu i když věděla, že v mém případě to nesmím užívat.Několik let jsem byla pozorovaná s cytologickým nálezem 3 a až když se to přehouplo do 4 tak mě odeslala k zákroku. Jinak byla paní doktorka příjemná a dokázala poradit jen odbornost hodně pokulhávala. Já jsem jí dlouho věřila a říkala si, že mě zná a ví jaké mám zdravotní problémy, tak by mě přeci neléčila tak aby mi to ublížilo, ale jen mohu být ráda, že to dopadlo dobře. Dnes mám jiného lékaře a jsem s ním moc spokojená.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Velice arogantní doktorka, která nedokáže vysvětlit diagnózu. Stále se musíte ptát, aby jste se něco dozvěděla. V ordinaci má pouze starší typ ultrazvuku, žádné jiné vybavení. Dokonce mi při první vstupní prohlídce mírně naznačila, že když nezaplatím příště při preventivní prohlídce 300 Kč, tak nebudu vyšetřena ultrazvukem, ale jen ručně. V ordinaci má mnoho letáčků na antikoncepci, razítek na svém stolečku nepočítaje. Ale to dělá jen proto, že z toho má velké peníze. Její přístup a sester je zarážející. Je na nich vidět, že honem, honem ať jsem už doma. Provozní doba je podle mně velice krátká. Často má pouze do 12:00 h. Jen jeden den má delší a jeden pro svoji poradenstkou činnost. Rozhodně si myslím, že jsou lepší gynekologové než je ona.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Neprofesionální jednání,zesměšňování,evidentní neznalost.S velkým problémem, jeden pro mě nejhorší pátek v životě jsem tenkrát šla svoji doktorku požádat o pomoc - podotýkám, že v úterý poté mě operovali.Mě ubrečenou od 7hod do asi 13 hod s posměšky typu,že jsem dost stará na to abych věděla že pátky má maminky, nechala čekat a pak mě milostivě vzala ne milost a pak na mě vychrlila nejdřív těhotenství v 5.měsíci a pak nádor dělohy a poslala mě do FN.Ani jedna diagnoza nebyla pravda a jeden opravdu dobrá plzeňský gynekolog mi doporučil, ať okamžitě změním lékaře, což jsem ráda udělala.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Nevim proc, ale mela jsem z teto pani doktorky divny dojem. Kdyby byla chlap, tak bych verila, ze je falesny gynekolog. Umatlana ona i ordinace, vysetreni bezduvodne a zbytecne bolestive a o poradenstvi ani nemluvim. Jak kdybych mluvila s poslednim nadrazakem. :)
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Jsem velmi překvapená z toho, co tu čtu za hrůzy. je mi 31 let a k paní doktorce chodím od 15ti let. vždy byla profesionální, příjemná pohodová a vše mi vysvětlila. Nemám žádný problém ani s paní doktorkou ani se sestřičkami.
A s čekáním? Tak holt si někdy chvíli počkám no, houby se stane. Pokud chce každá žena kvalitní péči, nemůžete si předem naplánovat ani myslet, že každá konzultace a vyšetření trvá 15 minut. Nikdo z nás nechce být odbýván, takže, ženy - buťe hlavně v pohodě. Paní doktorka je také jenom člověk se svými každodenními straostmi, které máme každá z nás a přes to včšechno je pro mě vždy bezvadná.
Ahoj Eva
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Jsem s ní spokojená již 20 let. Její přístup,profesionalita, humor a klidné
jednání mi vyhovují.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Pani doktorku, take nemohu a nechci doporucit. Nezazila jsem jine nez drsne vysetreni(u nynejsiho lekare vse v poradku). Pani Kalasova na mne navic pusobila dojmem "neupravena-nemyta" neprofesionalka. Arogance a nezajem, jsem rada, ze jsem odesla...
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (3)