Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

64 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Umístění: Poliklinika Bory s.r.o. Jiný

Pan doktor je skvělý odborník, milý, sympatický, člověk na svém místě. Jsem naprosto spokojená, sestřička moc milá, neměnila bych.

T
Umístění: Poliklinika Bory s.r.o. Jiný

Pan doktor Anděl dělá čest svému jménu...má profesionální přístup a je neuvěřitelně lidský. Milé jednání jak pana doktora tak jeho sestričky. Mohu jen a jen doporučit...

Ověřený profil
Umístění: Poliklinika Bory s.r.o. Kazdorocni prohlidka

Naprosta spokojenost se vsim vsudy. Kazdorocne navstevuji jiz od 17let, tahne mi na 36 : ))). Jsem s peci pana doktora tak spokojena, ze za nim posledich 12let dojizdim az z Anglie. Nemyslim si, ze budu jen tak hledat noveho gynekologa, dokud nepovesi remeslo na hrebicek : ).


R
Ověřený profil

K panu doktorovi chodim asi 2 roky. Jsem velmi spokojená. Sestřička i pan doktor jsou moc milí, pan doktor mi připadá důkladný a dobře se mnou jako s pacientkou komunikuje. Na druhou stranu jsem ale neměla žádný vážnější problém. Nicméně za sebe mohu určitě doporučit.


C
Ověřený profil

Pro mě pan doktor naprosto splňuje to, co očekávám od gynekologa - vše vysvětlí, profesionální přístup, jen sestřička by se mohla víc věnovat pacientkám - ale může jít o náhodu. Dvakrát za sebou mě "zazdila", uvidíme, jak při příští návštěvě. :)


L
Ověřený profil

Chodím už do jeho ordinace docela dlouho. Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit. Pečlivý doktor, vždy mi vše vysvětlil a hlavně lidský, což není každý. Sestřička také velice profesionální a milá. Z mého pohledu jsou to lidé na svém místě. A přeji nám všem více takových lidí ve zdravotnictví.


R
Ověřený profil

Pan doktor Anděl dělá čest svému jménu, má naprosto profesionální přístup a k tomu je neuvěřitelně lidský. Jeho sestřička je taky hrozně moc milá a příjemná. Mám s ním jen výborné zkušenosti, když jsem musela na operaci, tak se toho ujal sám a dal si záležet aby mi neponičil tetování (což vůbec jako doktor nemusel) po operaci za mnou často chodil jak mi je a jestli jsem v pořádku. Nikdy jsem se dokrorů nijak zvlášť nebála, ale k panu doktorovi chodím vyloženě ráda, vím že si mě pamatuje (ikdyž jsem tam jen asi dva roky) a to je pro mě hodně důležité, tehle osobní přístup mi maximálně vyhovuje.


D
Ověřený profil

Na základě internetových referencí, jsem zvolila návštěvu pana doktora Anděla. Musím říct, že to byla chyba. Pan doktor se sice zdá profesionální (vybavenost ordinace..atp.), ale přístupem rozhodně není. Nehaním jej zde bezdůvodně. Z mého osobního náboženského přesvědčení, které zahrnuje i rozhodnutí počkat se sexem až do svatby, si pan doktor velmi směle utahoval a lidi všech světových náboženství hodil v podstatě do jednoho pytle jako lidi neinteligentní a v podstatě hloupé. Toto jeho chování je značně neprofesionální a pro mě v tu chvíli krajně nepříjemné. Své rozhodnutí si ráda obhájím, ale když vás někdo takto shodí, je těžké si myslet, že je to lékař pracující v soualdu s právy pacienta, mezi které patří i právo na osobní náboženské přesvědčení, ..dovolím si doplnit, bez pitomých poznámek lékaře. Vzhledem ke svým zkušenostem nejen z jiných evropských zemí(Holandsko, Švýcarsko), ale i zemí mimo Evropu, mohu říct, že pan gynekolog Anděl rozhodně nepatří k profesionálům co si své osobní názory nechají na doma, ale neberou si je do práce. Krajně nepříjemný, krajně nevhodný. Přijít tam někdo s menším sebevědomím, nevím s jakou by odcházel. Přijít tam někdo s větším sebevědomím, nebál by se napsat na pana doktora oficiální stížnost za chování, které je v rozporu s mravním a slušným chováním vůči právům pacientky. Přešla jsem do jiné ordinace a přístup také nevěřícího lékaře si nemohu jinak než vynachválit!


S
Ověřený profil

Když jsem byla u pana doktora poprvé, říkala jsem si, že snad ani lepší doktor nemůže být, byl velice příjemný, všechno dokázal člověku vysvětlit, ordinace čistá, dobře vybavená, sestřička dokonalá! Když jsem se mu svěřila při první návštěvě se svými problémy, byl ochotný, ale při dalších návštěvách mne vždy odbyl s tím, že si ty problémy způsobuju vlastně sama, že se nemám čemu divit, jednou mi zase řekl, že ty mé problémy jsou vlastně ,,normální´´. Normální být asi nemůžou, když ty problémy mám poslední dva roky, a předtím bylo vše v pořádku. Za celé dva roky mi neudělal nikdy žádné speciálnější odběry, jen cytologii. Ale nedávno po jeho návštěvě jsem si řekla dost a začala jsem si hledat novou gynekoložku. Na doporučení jsem tedy přešla jinam. Paní doktorka strašně milá, probírala se mnou můj problém asi 20 minut, hnedka řekla, že mi udělá kultivaci na všemožné bakterie, houby, dokonce mi udělala i testy na chlamydie a ejhle..za vším stály chlamydie :P.... problém, který jsem řešila u pana doktora Anděla 2 roky, jsem vyřešila u paní doktorky během pouhé jedné návštěvy.....co k tomu říct...


B
Ověřený profil

Pan doktor Anděl dostál svému jménu. S jeho lékařskou péčí jsem byla naprosto spokojená. Navíc nesmím zapomenout na dokonalou sestřičku, která je neustále usměvavá, vstřícná a milá. Rozhodně bych je oba za nic nevyměnila, kdybych se nemusela stěhovat do Prahy.


Došlo k chybě, zkuste to znovu