Ponávka 2/185, Brno 60200
N
Natálie Polachová
Na začátek bych chtěla uvést, že jsem pana doktora navštívila jako mladý člověk (26 let) s podezřením na hypofunkci štítné žlázy. Jako zodpovědný člověk vůči svému zdraví jsem tento problém chtěla řešit co nejrychleji to půjde, abych předešla závažným problémům do budoucna. Hned ze začátku mne velmi potěšila velmi empatická paní sestřička, která mi při 1.zavolání, kdy jsem ještě nebyla registrovaná, ukázala zájem - chtěla po mě vědět hodnoty, které mi byly naměřeny, následně mi dala termín s tím, že se mi případně ozvou dřív, pokud jim nějaký pacient odpadne. Jak slíbila, tak bylo - za týden jsem šla. Toho si velmi vážím. Milý přístup se opakoval i v ordinaci. Jako člověk pracující ve zdravotnictví si toho velmi vážím.
U pana doktora na vyšetření jsem byla skoro hodinu, byl velmi pečlivý při odebírání anamnézy, vyšetřit mne UZV a probral se mnou léčbu. Jeho přístup byl velmi lidský, empatický a v pacientovi nevzbuzoval strach přemrštěnou vážností.• Endokrinologická ambulance • Jiný •
Vlastimil
Odborník na svém místě a hluboce lidský člověk. Takových lékařů by mělo být více! Skvělá sestřička ze Šlapanic. Oceňuji úterní podvečerní ordinační hodiny!
• Endokrinologická ambulance • Jiný •
Pavel
K tomuto lékaři bych už nikdy nešel. Pokud náhle onemocníte a nemůžete se dostavit, další kontrola je až po více než roku. Mezitím berete léky bez jakékoliv kontroly, takže dojde k předávkování. Pokud mu popíšete, jaké máte problémy, do lékařské zprávy napíše, že tyto problémy nesouvisí se štítnou žlázou. Jestliže si stěžujete na tlak na krku, řekne, že to není od štítné žlázy bez vyšetření ultrazvukem, který má v ordinaci jen tak na okrasu a nepoužívá ho. Pošle vás na ORL. Celkově se chová arogantně, povýšeně. V podstatě nesmíte v ordinaci promluvit, protože si píše alibisticky do PC, co se mu hodí v rozporu s tím, co jste se mu snažil vysvětlit a problémy pacienta jej nezajímají. Vždy po odchodu jsem se divil, co do zprávy napsal. Je totálně vyhořelý a je na něm vidět, že nemá rád lidi a pacienti jej obtěžují.
• Endokrinologická ambulance • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
P. P.
Pan doktor Mertl je jistě odborník na svém místě, avšak lidskosti moc nepobral. Profesionalitu ztrácí kvůli nevybíravým poznámkám, "žertíkům" a také zároveň naopak kvůli chladnému až arogantnímu přístupu. Připadalo mi, jako by měl averzi k tlustým lidem a jako by se mě až skoro štítil dotknout (a to nejsem stará ani nechutně obézní). Když se mi přihodila nenadálá událost a nemohla jsem se dostavit na sjednaný termín (s předstihem jsem o tom informovala), další termín byl až za půl roku. Jinak je systém objednávání precizní, jelikož jsem vždy šla do ordinace na sjednaný čas (max +10 minut). Vyšetří a předepíše léky skvěle, ale dost možná vás u toho necitlivě zdiskredituje. Pro mě již nikdy, děkuji.
• Endokrinologická ambulance • Jiný •
A. J.
Nutí lidi nechat si vyoperovat štítnou žlázu, i když to není nutné. Za zavřenými dveřmi vyvolává strach, vyhrožuje, vydírá.
Holy
Pana doktora jsem našla zde a na základě kladných recenzí jsem k němu přešla. Byl takový chladný, ale zase nebyl nijak zlý nebo arogantní. Byla jsem do určité doby spokojená. Co se mi hodně nelíbilo bylo to, že mě od jedné návštěvy neustále nutil jít na operaci, že než budu chtít otěhotnět, okamžitě vyoperujeme štítnici atd. tenhle přístup lékařů opravdu "miluji," protože odebrání orgánu je naprosto poslední řešení, když už nic jiného opravdu nejde dělat a přítomný orgán člověka ohrožuje, což nebyl můj případ. Navíc při léčbě mi bylo permanentně špatně, stačila minimální zátěž a už jsem kolabovala, takže nemám zapotřebí být na takové léky odkázaná doživotně. Léky jsem si před rokem vysadila sama a je mi mnohem lépe. Nemám zájem se zde "léčit" dál takovýmto způsobem, je to podle mě o penězích a dlouhodobém užívání nesmyslných léků, ne o pacientech a jejich VYLÉČENÍ. Pan doktor tím ztratil mou důvěru.
• Endokrinologická ambulance • Hypertyreóza •
Viktor
Výborný odborník
Viktor
velmi dobrý odborník a lékař
pacientka
Velmi pečlivý pak doktor.
monka
Pan doktor Mertl není můj první endokrinolog. Po předchozích dlouholetých zkušenostech v jiných ordinacích jsem byla docela mile překvapená. Pan doktor je pečlivý, udělá důkladné vyšetření, vše dobře vysvětlí. Sestřička je také velmi vstřícná a milá. Najde se i téma k zasmání. Poprvé v životě nebudu chodit na endokrinologii s odporem a obavami z arogance a urážek. Perfektní!!! Doporučuji :o)