MUDr. Zuzana Martínková

Praktický lékař · Více

Vrbno pod Pradědem 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Jesenická 28/146, Vrbno pod Pradědem 79326

Je výborná. Vyslechne, snaží se najít příčinu, ne jen léčit nasledky, všechno vysvětlí a s ničím se nemaže.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Byla jsem u paní doktorky asi dva roky a nemohu si stěžovat, milá, vždy pomohla a když jsem si postěžovala na únavu, neřekla že jsem lenoch, ale udělala mi vyšetření které mi odhalilo hypofunkci štítné žlázy, byla jsem u ní spokojená...

• Umí pouze to, co převážná většina Dr.ců - "léčit následky",příčina ji až tak velmi netrápí.

• Jedna z nejlepších lékařů, jako vždy ochotná a vstřícná a se snahou vyléčit a pomoci pacientovi

• Ve Vrbně lepšího nenajdete.Ochotná, vstřícná,starostlivá.

• R

Velmi starostlivá pečlivá...pro mě nej lékařka která je opravdu doktorka.vžvy mi pomohla.

• velmi ochotná, vstřícná, nej

• D

Byť mne ochotně přijala do své evidence (po léčení u Dr. Holajové) musím konstatovat, že mi s mou nemocí nepomohla a dokonce jsem u ní měl pocit, že ve mně vidí hypochondra,ač jsem velmi trpěl nevysvětlitelnými bolestmi a dušností.
    Provedla mi vyšetření na která jsem měl dle ní nárok, avšak nic neodhalila.
    Můj organizmus byl napaden zákeřnou bakterií(po rakovině a AIDS je považována za třetí nejhorší nemoc),avšak lékaři ji nevěnují pozornost a po odběru krve ji běžně netestují.Při tom podle dostupné publikace se odhaduje,že 50 až 75% populace tuto bakterii v sobě má!Paní doktorko,přečtěte si o tom něco a zamyslete se nad tím, pomůžete tím možná více pacientům o kterých si nyní můžete myslet....

• Po delší době na další návštěvě, můj názor se nemění, patří mezi nejlepší a velmi erudované lékaře ve velmi širokém okolí, mnoho jejích kolegů z Podhorské nemocnice by jí mohlo myslím s úspěchem závidět.

• A

Považuji za jednu z nejlepších