Žižkova 2803/7, Karviná 73701
M.R
Za mě úžasný a vstřícný lékař a sestřička to samé..
• Ambulance • Jiný •
Nikola
Vždycky jsem si myslela, že pan doktor mne léčí skvěle. Chodila jsem jak k němu, tak k jeho manželce 3 roky (k němu mě poslala ona na základě ECHO vyšetření). Byla jsem spokojená s tím, jak mi pan doktor vše vysvětlí - laicky, žádné odborné názvy. Kdykoliv jsem se mohla na vše bez problému doptat. Nicméně, teď, po 3 letech, kdy jsem se přestěhovala, a byla jsem nucena změnit lékaře, mi bylo vysvětleno, že pan doktor, mne léčil hodně špatně. Nikdy mne nenapadlo si moje diagnozy a popřípadné léčby hledat na internetu, až teď zpětně. A vidím, že mi vlastně jen uškodil. Možná proto, jsem po celou dobu jeho léčby neměla zlepšení. Jen pod vlivem driáků, které mi zpomalovaly srdeční rytmus (a tím pádem unavenější), a díky jeho přesvědčování, že takhle už to bude a lepší nebude, jsem myslela, že pod touto léčbou jsem v plných rukou... Dnes, u jiného doktora vidím, že to jde i jinak. Menší a levnější medikace, nejsem tolik unavená a hlavně - výsledky se konečně lepší!
Váš účet byl odstraněn
Byl jsem u něho naposled před půl rokem.Není to odborník,jede jenom po penězích a potom se jde pomodlit.Jsou i se svou manželkou v tomto zajedno.Na pacientovi šetřít,vyšetření krve aby člověk prosil .Jak dostane obalečku situace je hned jiná.Léčil mně tři roky,změnil jsem doktora a jsem spokojen
host JV
Velmi dobrý lékař, má příjemné vystupování, s pacienty jedná vysoce profesionálně. Z jeho jednání je zřejmé, že mu opravdu jde o zdravotní stav pacientů. Můj zdravotní stav se podstatně zlepšil
Ti , kteří hodnotí tohto lékaře negativně, by se měli zamyslet nad tím, zda skutečně dodoržují jeho doporučení.• • •
dobrý lékař,má rozumný přístup k pacientovi
B
B.D.
Nevím , jaký je odborník, ale chováním a osobním přístupem, ....
Jednal se mnou , jako bych byl nějaký učeň,školák.
Jde mu o body a ne o nemoc a pacienta.
Byl jsem tam jednou a stačí.
Pane doktore, tak takhle NE• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
Béla
Nevím jak se dostal k léčení lidí byl by nejlepší léčit pejsky.Přijdte se podívatna jeho příjmy je to ostuda.Změnil jsem lékaře jedím do Třince ele cukrovka je pryč.Od takovéhodoktora raději pryč.
Jakub
Velmi mi pomohl, dobrý lékař.
hana
ano souhlasim s nazorem ze tento lekar je velmi spatny,jsem pomerne mlada,ale velice mi vadi jeho pristup k starym lidem.V jeho leceni jsem na tom byla spatne.Ted patrim k jinemu lekari ktery je skvely a citim se dobre