nám. Republiky 27, Plzeň 30100
Daniel Smola
Super TOP lékař, lidský přístup k pacientovi, profesionalita též TOP a setřička též TOP.
• Kardiologická ordinace • Jiný •
Anička N.
Výborný lékař a sympaťák, věnoval se mi a na všechny mé dotazy odpověděl a vše mi vysvětlil. Příjemný pan doktor. Doporučuji
Anna N.• • •
Jiří
Zásadně NEDOPORUČUJI. Tento lékař se už do 21. století nehodí. Zastaralé léčebné praktiky (nejde s dobou) plus diktování sestřičce klidně i přes celou místnost, měl jsem pocit jako někde na vyšetřovně STB.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marek
Na rozdíl od jiných je tento kardiolog velice vstřícný, profesionální a má znalosti. Samozřejmě má i své chyby, ale kdo ne. Opravdu výborný lékař.
Spokojená pacientka
Dobry lekar, lidsky pristup, jen je to u nej trochu fofr :)
F
ferid
Velmi dobrý přístup k pacientovi,vše trpělivě dopodrobna vysvětlí,skvělý odborník,mohu jen doporučit.
C
Cvrček
Velice ochotný a přijemný ve vystupování a jednání s pacientem, vše vysvětlí, a co je hlavní dovede uklidnit
I
Ing.Dbalý
Jsem u něj registrovám pomalu dvacet leta myslím si,že bych lepšího v republice nenašel.
Lékař, který vám vše v klidu, ale pravdivě vysvětlí. Velmi pozitivní a slušný přístup k pacientovi. Nikdy nemáte pocit, že by pospíchal. Vyšetřuje důkladně.
dobry lekar ale i clovek vzdy dokaze pomoci ale i zdrave poradit