Školská 17, Zábřeh 78901
M.P
Dcera si rozrazila čelo, pan doktor provedl krásné jemné stehy, rychle se hojilo jizva pěkně mizí. Ošetření bez slziček. Doktor super, sestřičky super. Jediná škoda je, že v okolí není podobná pohotovost.
Martina Pechová
Byla jsem tedy u pani doktorky, ale tak mila a fakt lekarka na pravem miste. A to nemluvim o sestricce, ktera mela zlate ruce, stale usmev na tvari a obe mi neskutecne pomohly. Kdyz srovnam Sumperk, kde jsem byla predtim, tak ten jim nesaha ani po kotniky. Tam uz nikdy vice.
K.S.
Nezkontroloval synovi prst, ani se na něj nepodival. Neochotny, hruby, bez jakekoli empatie. Asi špatný den, ovsem pro meho syna strašný zazitek. Nikdy vic
• Odborný lékař chirurgie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Šikovný doktor, vždy mile a výstižně vysvětlí diagnózu a zároveň i svůj postup. Rozhodně bych doporučil návštěvu pana doktora, není se vskutku čeho bát.
Ladislav Doležal
Pečlivý, pozorný, příjemně profesně jistý lékař, sestřičky příjemné, s pochopením pro potíže pacienta, profesionální, schopné podat potřebné informace.
• Odborný lékař chirurgie • Zlomenina kosti nártu •
asterix321
Znám pana Hrazdiru už z předchozího působiště, je to opravdu ten nej nej nej nejlepší jak lékař tak člověk. Ovšem paní doktorka,která se občas zjeví v jeho ordinaci je přesný opak pana Hrazdiry.
Jáma
Lékař s citlivým přístupem, odborník na svém místě, naprostá spokojenost ještě umocněná tím nebetyčným rozdílem mezi panem doktorem a jeho kolegyní, která se v ordinaci taktéž objevuje. Ošetření už jen a jedině u pana doktora!!!
...
Výborný odborník, vždy mi pomohl. Příjemný a ochotný. Jednou jsem k němu šel a už nechodím k žádnému jinému. Opravdu doporučuji.
velmi ochotný a velmi dobrý chirurg